Masumlar Apartmanı 43.Bölüm Fragmanı Yayında! Ceylan Gözüktü mü?

Masumlar Apartmanı 43.Bölüm fragmanının yayınlandığı açıklandı. Yeni bölüm fragmanında Esat ile Gülben'in arasında nasıl gelişmeler yaşanacağı gözüküyor mu?

Masumlar Apartmanı 42.bölümde hiç beklemediğimiz olaylar yaşanmıştı. Her şeye rağmen Esat ile Gülben evlenmeye karar vermişti ve Gülben için kına gecesinin yapıldığını da görmüştük. Safiye ise tüm bu süreçte çok sakin durarak herkesin şaşırtmasına neden olmuştu. Bu gelişmeler dışında bir de Ceylan olayı vardı. Han’ın eski nişanlısının yeniden diziye döndüğünü görmüştük. Haliyle Masumlar Apartmanı 43.Bölüm fragmanının bir an önce yayınlanmasını ve yeni bölüm gelişmelerinin ortaya çıkmasını bekliyorduk.

Beklenen fragman geldi ve her detay olmasa da yeni bölümde neler olacağı konusunda bazı detaylar da ortaya çıkmış oldu. Ceylan geri dönecek mi gibi sorular ise hala cevaplarını bekliyor.

Masumlar Apartmanı 43.Bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yayınlanan son fragmana göre Gülben evlilik yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Bu sefer Gülben, Esat’ın akrabalarıyla ve annesiyle beraber alışverişe çıkıyor. Alışverişi kaldırabilecek mi işte orasını fragmanda net olarak göremiyoruz.

Gördüğümüz şey şu ki Gülben alışveriş sırasında da zorlanıyor. Hatta eve döndükten sonra ablasına ondan ayrılmak istemediğini de söylemekte. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Safiye bu açıklamanın ardından yine aynı apartmanda Gülben ile Esat’a bir daire hazırlayacak.

Esat’a ise bu durum büyük bir sürpriz olacak gibi duruyor. Esat bu durumu da kabul edecek mi orasını yeni bölümde göreceğiz.

Masumlar Apartmanı 43.Bölüm fragmanın merak edilen bir diğer kısmı ise Han’ın eski nişanlısı Ceylan’ın durumu. Han’ın eski nişanlısı, yeniden İstanbul’a dönmüş ve olanları duyduktan sonra Safiye’yi aramıştı. Dizinin sonunda da Han’ın Ceylan’ın evine kadar gittiğini gördük. Fakat Ceylan’ın yanına gidecek mi ve Ceylan ortaya çıkacak mı bunları bilmiyoruz.

Şimdilik Ceylan kısmı sır gibi kalmış durumda. Yeni bölüm yayınlandığı zamanda yeni karakterin gösterilip gösterilmeyeceği bilinmiyor. Daha önce bu karakter için Özgü Namal’a teklif götürüldüğü iddiası da vardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin