Fandom Dizisi Tanıtım Videosu ve Yayın Tarihi

Fandom dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Dizinin yayın tarihi açıklandığı gibi ilk tanıtımı da yayınlandı. Fandom konusu nasıl? Dizi ne zaman yayında olacak?

beIN Connect tarafından sunulan dizilere artık iddialı yerli yapımlar eklenir oldu. Yakın zamanda yeni ve iddialı bir yerli dizinin daha geleceğini biliyorduk. Fandom adıyla yayınlanacak olan dizinin konusu ve oyuncuları da belli olmuştu. Fakat dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin bir bilgi yoktu.

İşte bu konuda da bir gelişme yaşandı. Hem dizinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı hem de dizi için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Daha ilk tanıtım videosundan bile ilgimizi çeken bir dizi gördüğümüzü söyleyebilirim. Hem komedi yönü öne çıkacak hem de aksiyon ve gerilim dolu olacak olan dizinin yayın tarihi ve oyuncularından da konuşalım.

Fandom Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dilerseniz önce konudan kısaca bahsedelim. Dizi “İhanet Rüzgarı” isimli fenomen bir dizinin üzerinden ilerliyor. İhanet Rüzgara çok sevilen ve fanları olan bir dizidir. Buna karşın dizinin senaristi artık takıntılı hayranlardan bıkmıştır ve diziye devam etmeme kararı almıştır.

Bunun üzerine ise takıntılı bir kadın fanı tarafından kaçırılır. İşte Fandom dizisi, bundan sonra yaşanacak olan aksiyon ve komedi dolu gelişmeleri ekranlara getirecek.

Dizinin ne zaman yayınlanacağına gelince, fragmana göre bakacak olursak yapım 4 Kasım tarihinde ekranlarda olacak. BeIN Connect üzerinden yayınlanacak olan dizinin Perşembe günleri geldiğini göreceğiz.

Peki Fandom dizisinin başrol oyuncuları kimler? Başrolde de yine iddialı isimler. Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ, Ozan Güçlü, Eren Vurdem gibi isimlarin başrolü paylaştığını göreceğiz.

Kaç bölüm olur ya da ne kadar ilgi çeken ilk bölümlerden sonra belli olacak detaylar. Şu an fragmandan ve yapılan açıklamalardan anladığımız, özellikle komedi yönü ağır basan iddialı bir dizi olacak. Bölümler ilerledikçe değerlendirmelere bakarız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin