Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli Ne Zaman Yayınlanacak?

Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli ne zaman yayınlanıyor belli oldu mu? Belgesel için yeni bir fragman yayınlandı mı? İşte yeni belgeselden bilinen tüm detaylar.

Exxen, içeriklerini zenginleştirmeye başladı. Leyla ile Mecnun gibi dizilerin yeniden çekilmesi zaten platformu güçlendirmişti. Bunun üzerine bir de Şampiyonlar Ligi hakları satın alınmıştı. Üst üste adımlar atan Exxen, şimdi de çok farklı bir belgesel ile gündemde. Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli olarak duyurulan yeni içerik, şimdiden ilgi odağı oldu. Peki Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli ne zaman yayınlanacak? Nasıl bir konu işlenecek?

Exxen’in paylaşımlarına göre yeni belgesel hakkında detaylara geçelim ve ilk bilgilere bakalım.

İLGİLİ İÇERİK

Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli Konusu Ne Olacak?

Aslında konu olarak adından da çok net olan bir konu işlenecek. Exxen’in sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşımlarda olduğu gibi belgeselin konusu, Türkiye’de olan seri katiller olacak.

4 ayrı seri katilin hikayesinin yer alacağı bir belgesel olacağı söylenmiş durumda. Bunun dışında bir detay için ise paylaşım yapılmadığını görüyoruz. Bölümler kaçar dakikalık bölümler olacak ya da detaylı olarak hangi konular nasıl işlenecek gibi bilgilere yer verilmemiş.

Sadece Exxen üzerinden yayınlanan bir fragman var. Bunun dışında ek bir ayrıntı olmadığını görüyoruz. Sorumuza geri dönelim. Exxen Türkiye'deki Seri Katiller Belgeseli ne zaman yayınlanacak?

21-10/16/exxen-turkiyedeki-seri-katiller-belgeseli-2.jpg

Aslında fragman da yayınlanmış durumda ama belgeselin ne zaman yayınlanacağı açıklanmış değil. Fragmanın yayınlanması burada önemli bir detay. Çok yakında ibaresi var. Yakın zamanda bunun örneğini gördük. Leyla ile Mecnun için de fragman yayınlanmış ve 1-2 hafta içerisinde dizinin bölümleri yayınlanmaya başlamıştı.

Muhtemelen belgesel de söylendiği gibi çok kısa bir süre içerisinde Exxen platformunda izlenebilir olacak. Kesin bir tarih açıklanırsa, bilgi paylaşımı yapacağız. Şimdilik net tarihimiz olmadığını görüyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin