Çıplak 3.sezon için Önemli Gelişme

Çıplak 3.sezon için yeni bir paylaşım ortaya çıktı. Dizinin devam sezonunun ne zaman geleceği belli oldu mu? Konu hakkında yaşanan son gelişmeler neler?

BluTV’nin en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başaran Çıplak, yakın zamanda ikinci sezonuyla gündeme gelmişti. Aslında ikinci sezonun final sezonu olacağı düşünülüyordu. Gelen iddialarda da bu sezonla dizinin bitebileceği öne çıkmıştı. Fakat hem ikinci sezonun sonunda yeni sezon için ipucu verildi hem de yeni sezon için ek açıklamalar gelmeye başlamıştı. Sonuçta Çıplak 3.sezon için bir beklenti oluştu.

İşte bu konuda da yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni sezonu için senaristlerden biri olan Merve Göntem’in paylaşım yaptığını gördük. Haliyle dizinin üçüncü sezonu için de hazırlıkların çoktan başladığı böylece anlaşılmış oldu.

Çıplak 3.sezon Ne Zaman Gelecek?

Şu an için dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği konusunda bir bilgi yok. BluTV, genelde bu araları çok uzatmıyor. Birinci ve ikinci sezonun çok konuşulmasından sonra üçüncü sezonun da daha hızlı bir şekilde geleceğini düşünüyoruz.

Paylaşıma baktığımız zaman da dizinin 3.sezonunun ilk bölümü gözüküyor. Paylaşımda Çıplak 3 - Ah Eylül şeklinde bir ifade dikkat çekiyor. Ayrıca birinci bölüm için “1.bölüm: Dizi iptal” şeklinde bölüm ismi gözükmüş gibi gözüküyor.

21-10/16/plak-3sezon.jpg

Bu detaylar bile Çıplak 3.sezon çekimlerinin yakında başlayabileceğinin işareti. Muhtemelen yeni sezon için çok fazla beklemeye de gerek kalmayacak. Zaten dizinin 2.sezonu birçok konuda merak ettirecek bir şekilde tamamlandı.

Yani Eylül karakterinin diziye nasıl devam edeceği ya da karakterin yaşayıp yaşamadığı konusunda çok fazla bir detay elde etmek mümkün olmadı. Garip bir ikinci sezonun ardından üçüncü sezonda nasıl gelişmeler yaşanacağı haliyle merak ediliyor.

BluTV’nin en iddialı yapımının üçüncü sezonu için daha fazla bilginin ortaya çıkmasını beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin