Yalancı 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Deniz Gerçekleri Öğrenecek mi?

Yalancı 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Deniz, kardeşi ile Murat arasında geçenleri öğrenecek mi? Yeni bölümde neler olmasını bekliyoruz?

Yalancı dizisi için yayınlanan 5.bölümün hemen arkasından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yalancı 6.Bölüm fragmanında dizide nelerin olacağı ve Deniz’in mücadelesinin sürüp sürmeyeceği de ortaya çıktı.

Yeni bölüm fragmanında Deniz’in merakla beklenen bazı gerçekleri de öğreneceği konusunda ipuçları olduğunu görüyoruz. Yeni bölümde neler yaşanacak ve fragmandaki detaylar neler bunlara geçelim.

Yalancı 6.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Bir kere net olarak gördüğümüz yeni bölümde de Deniz mücadelesine devam edecek. Gerçekleri açığa çıkarmak için yeni yollar arayan Deniz’i engellemek için ise Mehmet Emir’in ona bir şeyler söylediğini görüyoruz.

Mehmet Emir, Yasemin ile Murat arasında bir şeyler olduğunu Deniz’e söylemiş gibi gözüküyor. Deniz’in kardeşi ile bu konuda konuştuğunu görüyoruz. Ama Murat ile ilişkisi olduğunu tam olarak öğrendi mi öğrenmedi mi bu konuda bir bilgi yok.

Belki de Murat ve Yasemin’in kendisinden bazı belgeleri sakladığını öğrenmiştir. Bunu net olarak anlayamıyoruz ama Deniz’in kardeşine tepki göstereceği kesin olarak gözüküyor.

Yalancı 6.Bölüm fragmanında bir başka detay ise Mehmet Emir’in annesi hakkında. Mehmet Emir’in annesine olanları anlattığı gözüküyor. Annesinin hastalığı konusunda da sürprizlerle karşılaşabiliriz gibi duruyor.

Deniz hocanın Mehmet Emir’in gerçek yüzünü ortaya çıkarıp çıkarmayacağı ise henüz belli değil. 5.bölümden de anladığımız Deniz’e şu an için çoğu kişinin inanmadığı. Bunun için Deniz bir kanıt oluşturmaya çalışmış ama bunda da başarılı olamamıştı.

Yeni bir kanıt ortaya çıkacak mı bunu yeni bölümlerde göreceğiz. Şimdilik dizinin gidişatı bu şekilde. Yeni bölüm fragmanını da hemen üst bölüme ekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin