Aziz Dizisi için Afiş Görseli Paylaşıldı

Aziz dizisi afiş görseli yayınlandı. Peki dizinin ne zaman yayınlanacağı artık belli oldu mu? Yeni dizi için beklenen yayın tarihi ne?

Show TV, iki iddialı dizi ile beraber yakın zamanda yayın akışını güncellemek üzere. Bunlardan birisi yakın zamanda ilk bölüm fragmanı yayınlanan Üç Kuruş dizisi oldu. İkincisi ise Aziz dizisi olacak. Bu dizilerden biri Ramo’nun yerini aldı birisi ise Çukur’un yerini aldı denebilir.

İşte bu iki yeni dizi için sürekli paylaşımlar geliyor. En son dediğimiz gibi Üç Kuruş dizisi için fragmanla tanışmıştık. Şimdi ise Aziz dizisi afiş görseli paylaşıldı. Dizinin genel havasını ortaya koyan afiş görselleri, oyuncuları da bir arada görmemizi sağlıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aziz Dizisi Afiş Görsellerinde Nasıl Detaylar Var?

Dizinin afiş görsellerinde en çok dikkatimizi çeken kısım kostümler oldu. Zaten bir dönem dizisi havasında olacak olan yapımın kostüm çalışmalarına da büyük önem verildiğini anlıyoruz. 03 Medya yapımcılığında karşımıza çıkacak olan dizi için iyi çalışıldığı belli oluyor.

Bunun dışında afiş görsellinde Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Yıldırım, Fırat Tanış, Damla Sönmez, Simay Barlas gibi isimlerin yer aldığını da ekleyelim. Afiş görselinde yapımda yer alan tüm ana karakterler var gibi gözüküyor.

21-10/15/aziz-dizisi-afis-gorseli.jpg

Bu yeni afiş görseline karşı dizinin ne zaman yayınlanacağı açıklaması da hala gelmiş değil. Üç Kuruş dizisi için de aynı durum geçerli olmuştu. Dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlanmış olsa da yayın tarihi konusunda bir bilgi paylaşımı yapılmamıştı.

Aynı durum Aziz dizisi için de geçerli oldu. İki dizi için de şu an için kesin yayın tarihi ortaya çıkmış değil. Beklentimiz Ekim ayında iki dizinin de yayınlanmış olması. Ama dediğimiz gibi tarih yok. Aziz için günün belli olmadığını da belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin