Gelinim Mutfakta'yı Kim Sunacak Belli Oldu

Gelinim Mutfakta'yı kim sunacak ortaya çıktı. Sunucu konusunda yarışmada bundan sonraki aşamada format değişikliği yaşanacak diyebiliriz. İşte detaylar.

Kanal D’nin sevilen gündüz programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, geçtiğimiz sezon Seda Sayan’ın sunuculuğunda ekranlara gelmişti. Fakat Seda Sayan yeni sezonda programdan ayrıldı. Bu ayrılığın arkasından yeni sezonda programı sunacak isim olarak Demet Akalın ile anlaşıldığı söylenmişti. Bir süre programı Demet Akalın sundu ve yeni sezona da böyle başlandı. Fakat Demet Akalın’ın ayrılmasıyla beraber bir kez daha Gelinim Mutfakta'yı kim sunacak soruları gündeme gelmeye başladı.

Yapım yeni bir ünlü isimle anlaşacak denmiyordu ki zaten beklenen haber de buydu. Yeni anlaşılacak olan isim için Songül Karlı iddiaları da gündeme gelmişti. Fakat bugün yayınlanan tanıtımla beraber gördük ki bu kez yarışmada durum değişiyor.

Gelinim Mutfakta'yı Kim Sunacak?

Tanıtıma baktığımız zaman gördüğümüz şu ki bundan sonra programı her hafta değişen ünlü isimler sunacak. Yeni tanıtıma göre her hafta yeni bir ünlü isim olacak ve programı yeni isimler sunmuş olacak.

Bunun ne kadar devam edeceği konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Muhtemelen bir süre her hafta yeni ünlülerin sunumuyla yayınlanır ama sonrasında bir isimle anlaşılır diye düşünüyoruz.

Programı sunacak olan ilk ismin kim olacağı konusunda da detaylar belli olduğu zaman, bu konuda da bilgi paylaşımı yaparız.

Programın yeni sunucu formatının geçerli olacağı haftanın ise bu hafta olacağını ekleyelim. Yani Pazartesi gününden itibaren artık Demet Akalın’ı göremeyeceğiz. Dediğimiz gibi ilk haftanın ünlü ismi yakın zamanda belli olacaktır.

Sürekli değişen ünlü isimlerin sunuculuğuyla ekranlara gelmesi, Gelinim Mutfakta’nın reytinglerinde bir değişiklik yaşanmasına neden olur mu bunu da bilemiyoruz. Aslında gündüz kuşağında yer etmiş yarışmalardan birisi olduğundan reyting düşüşü beklenen bir durum değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin