Üç Kuruş 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İddialı Dizi Yolda

Üç Kuruş 1.Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin birinci bölümünde neler olacağını da az çok görmüş olduk. Peki Üç Kuruş 1.Bölüm ne zaman yayınlanacak belli mi?

Yeni Çukur diyebileceğimiz merakla beklenen Üç Kuruş dizisi artık çok yakın. Dizinin tanıtım fragmanının yayınlanmasının üzerinden birkaç hafta geçmişken, bu kez Üç Kuruş 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı.

İlk bölümün fragmanı dizinin nasıl geçeceğini resmen gösteriyor. Yine Çukur havasını gördüğümüz dizide bizi iddialı sahneler ve yine iddialı bir oyuncu kadrosu bekliyor. Peki ilk bölüm fragmanında neler gördük? İlk bölümde neler olacak? Gelin hep beraber bakalım.

Üç Kuruş 1.Bölüm Fragmanı ve Dizinin Oyuncuları

Yine yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizide bu kez biraz daha farklı bir hikaye göreceğiz. Roman mahallesinde geçecek olan hikayede, Mafya lideri olan Kartal ile Organize Büro amirlerinden biri olan komiser Efe’nin mücadelesini izleyeceğiz.

İşlenen bir cinayet sonrasında ikili karşı karşıya gelecek ve sonrasında peşi sıra olaylara şahit olacağız. Üç Kuruş 1.Bölüm Fragmanına baktığımız zaman da zaten genel hikayenin çok iyi bir şekilde yansıtıldığını görüyoruz.

Henüz ilk bölümden dizide aksiyonun başlayacağını da net olarak anlıyoruz. Zaten oyuncu kadrosu olarak baktığımız zaman da çok iddialı isimler karşımıza çıkıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Civan Canova, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Asena Girişken, Alişan Uğur gibi isimlerin kadroda yer aldığını göreceğiz.

Üç Kuruş 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı ve hikayede ortaya çıktı ama Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak hala net değil. Dizinin Pazartesi günleri yayınlanacağı biliniyor. Fakat yayın günü yeni fragmanda da açıklanmış değil. İlk bölüm fragmanının geldiğini düşünecek olursak, muhtemelen Ekim ayı içerisinde de dizi yayınlanmış olacaktır.

Zaten dediğimiz gibi ekranlara Pazartesi günleri geleceği kesin. Artık dizi ne kadar tutacak ya da tutmayacak bunu zamanla göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin