Miss Eliza's English Kitchen dizisi için düğmeye basıldı!

Annabel Abbs'ın dönem romanı "Miss Eliza's English Kitchen" dizi oluyor! Miss Eliza's English Kitchen nasıl bir dizi olacak? Detaylar...

Annabel Abbs'ın aşçılık temalı dönem romanı "Miss Eliza's English Kitchen" dizi oluyor!

MISS ELIZA'S ENGLISH KITCHEN DİZİSİ YOLDA!

CBS Studios ve Stampede Ventures, romanın dizi uyarlamasının yayın haklarını satın aldı ve projenin geliştirme çalışmalarına başladı.

Peki, William Morrow ve Simon & Schuster tarafından yayımlanacak Miss Eliza's English Kitchen nasıl bir konuya sahip?

"MISS ELIZA'S ENGLISH KITCHEN" KONUSU

Miss Eliza's English Kitchen'ın hikayesinin merkezinde; sözlerini basılı olarak görmeyi hayal eden İngiliz şair Eliza Acton bulunuyor.

21-06/02/miss-elizas-english-kitchen-dizi.png

Eliza, çalışması sonucu ortaya çıkardığı yeni taslağını bir yayıncıya götürdüğünde kendisine bunun şirin bir hanımefendinin işi olmadığı söylenir. Bunun yerine, kendisinden bir yemek kitabı yazması talep edilir.

1837'li yıllarda İngiltere, baharatlardan egzotik meyevelere kadar heyecan verici yeni malzemelerle dolup taşmaktadır ve yayıncıların kadınlardan beklentisi ise bu malzemeyi iyi kullanmalarıdır!

Eliza, hiç yemek yapmamış olmasına rağmen bu konuda kendini geliştirmeye isteklidir. Kendisine yardımcı olması için savaş sonucu engelli kalan bir babanın ve bunama hastası bir annenin 17 yaşındaki yoksul kızı Ann Kirby'i işe alır.

10 yıllık süre zarfında Eliza ve Ann, sosyal sınıfları aşan alışılmadık bir dostluk geliştirir. İkili, birlikte geleneksel yemek kitabı kalıplarını yıkarken, yemekler hakkında yazmanın gidişatını sonsuza dek değiştirirler.

Abbs yeni dizi projesi hakkında yaptığı açıklamada "Bir antika yemek kitabı koleksiyonu miras aldığımda, bunlardan birinde bir hikayenin gizlendiğinden şüphelendim. Britanya'nın ilk yerli tanrıçasının hikayesini araştırmak ve yazmak, paylaşmak için sabırsızlandığım harika bir mutfak macerası oldu" derken; Stampede Ventures International'dan JP Sarni ise şöyle konuştu: "Annabel Abbs, Miss Eliza's English Kitchen ile çok çekici bir hikaye ortaya koydu. Modern aşçılığın lezzetleri, geçen yılı evde ekmek yapmayı öğrenerek geçiren okuyucular ve izleyiciler için dikkatlerden kaçmaz. Hikaye, bunun ötesinde yollarını kendileri çizen iki dirençli kadının inanılmaz hikayesi. Bunu CBS'teki iş ortaklarımızla birlikte ekrana uyarlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz."

21-06/02/miss-elizas-english-kitchen-1622591132.jpg

ABD'de 2021 sonbaharında, İngiltere'de 2022 yılında The Language of Food olarak yayımlanacak Miss Eliza's English Kitchen; The Joyce Girl ve Frieda: The Original Lady Chatterley'in ardından Abbs'in üçüncü kitabı oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin