Friday Night Lights'ın Euphoria ile buluşması! Gripped dizisi geliyor!

Stacy Padula'nın genç yetişkinlere yönelik roman serisi "Gripped" dizi oluyor! Gripped konusu...

Stacy Padula'nın genç yetişkinlere yönelik roman serisi "Gripped" de dizi oluyor!

GRIPPED DİZİ UYARLAMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Ghostwriter'ın Daytime Emmy Ödüllü yapımcısı Mark Blutman, roman serisinin dizi uyarlaması için senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Padula, David Gunning ve Rick Fitzpatrick'in BLE Pictures'ının arkasında olduğu diziye dair ilk detaylara bakacak olursak;

21-06/02/gripped-dizisi.jpg

"GRIPPED" KONUSU

Padula'nın Boston merkezli beş kitaplık serisine dayanarak hazırlanan Gripped'ın hikayesi; dünyaları Amerikan futbolu tutkusu, NFL'e gitme çabaları ve Opioid bağımlılığının sürükleyici salgını ekseninde dönen bir grup genç yetişkinin yaşamına odaklanıyor.

Girl Meets World ile Emmy adaylığı da kazanan Blutman dizinin senaryosunu kaleme almasının yanında yürütücü yapımcı pozisyonunda da görev yapıyor. Gunning ise projenin yapımcı ismi.

Blutman yeni dizi projeleri hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor:

21-06/02/gripped-romanlari-1622588947.jpg

"İşimde her zaman genç yetişkinleri olumlu bir mesajla etkilemenin yollarını aradım. Bu yüzden Stacy'nin yaratmış olduğu, iyi çocukların ne kadar kolay bir şekilde yaşamları tehdit eden uyuşturucu bağımlılığına düşebileceğini ve sonunda hayatlarının parçalarını bir araya getirebildiklerini yansıtan dünyayı küçük ekrana getirecek olmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Friday Night Lights'ın Euphoria ile buluşması havası var ve Stacy'nin yarattığı karakterlerdeki hassas kusurlar bende gerçekten yankı uyandırdı."

21-06/02/gripped-kitabi.jpg

Padula'nın ilk romanı The Right Person'ın 2010 yılında raflardaki yerini almasının ardından bunu, Montgomery Lake High serisini tamamlamak için dört ek genç yetişkin romanı (When Darkness Tries to Hide, The Aftermath, The Battle for Innocence, The Forces Within) izlemişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin