Breeders dizisinin 3. sezonu olacak mı? Karar çıktı!

FX ve Sky ortak yapımı Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'ın geleceği belli oldu! Breeders 3. sezon olacak mı? Detaylar...

Martin Freeman ve Daisy Haggard'lı ebeveynlik komedisi "Breeders"ta serüven devam edecek mi sorusu cevabını buldu!

BREEDERS RESMİ 3. SEZON ONAYINI ALDI!

FX ve Sky ortaklığında hazırlanan Avalon yapımı dizi her iki platformdan resmi 3. sezon onayını aldı.

BREEDERS YENİ SEZON DETAYLARI

İkinci sezonunu 17 Mayıs'ta yayınlanan "No Power Part II" isimli bölümle noktalayan komedi dizisinin 3. sezon bölümleri 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

Yeni sezon bölüm sayısı, ilk iki sezon olduğu gibi 10 olacak.

21-06/02/breeders-3-sezon-geliyor.jpg

FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad yeni sezon onayı ile ilgili yaptığı açıklamada "İki sezon boyunca Paul, Ally ve çocukların kimi zaman güven verici kimi zaman ise endişe verici şekillerde bir aile olarak gelişimlerini izledik. Martin Freeman ve Daisy Haggard kusurlu ama özverili ebeveynler olarak harikalar ve Simon Blackwell, Chris Addison ve oyuncu kadrosunun geri kalanıyla birlikte diziyi üçüncü bir sezon için geri getirecekleri için çok mutluyuz" ifadelerini kullanırken; oyuncu kadrosundan Haggard ise şöyle konuştu: "Bu hikayenin başka bir bölümünü anlatacağımız için çok heyecanlıyım. Böylesine iyi bir şirkette bulunmak ve bu kadar usta ellerle iş birliği yapmak büyük bir ayrıcalık."

Breeders'in hikayesinin ana teması ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanıyor. Dizi; çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilirken her bölümde aileyi farklı sorunlara karşı mücadele verirken izliyoruz.

İkinci sezon hikayesi; artık 13.cü yaşlarına giren Luke (Alex Eastwood) ve Ava (Eve Prenelle) ile öne çıkarken; Paul ve Ally için yepyeni ebeveynlik zorlukları ortaya çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda Martin Freeman (Paul) ve Daisy Haggard'a (Ally) Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Stella Gonet (Leah) gibi isimler eşlik ediyorlarlar.

21-06/02/breeders-3-sezon.jpg

Avalon Television (Last Week Tonight with John Oliver, Catastrophe) yapımcılığında hazırlanan Breeders'in yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Simon Blackwell (Veep, The Thick of It), Chris Addison, Martin Freeman, Michael Wiggs, Richard Allen-Turner, Toby Welch, David Martin, Jon Thoday, Tilusha Ghelani, Ben Palmer ve Rob Aslett'ten oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin