Psikolojik gerilim dizisi I Don't Forgive You yolda!

Psikolojik gerilim türündeki "I Don't Forgive You" romanının dizi uyarlaması için çalışmalara başlandı. I Don't Forgive You konusu ve diziye dair ilk detaylar...

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ı erken bir teklifle eski polis muhabiri Aggie Blum Thompson'ın yakında raflardaki yerini alacak romanı "I Don't Forgive You"nun televizyon uyarlaması haklarını satın aldı.

I DON'T FORGIVE YOU DİZİSİNİN HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI

Dijital platform ya da kablolu kanal için hazırlanan dizi uyarlamasının yürütücü yapımcılığını Kaplan ile birlikte Mandalay'dan Peter Guber üstleniyor.

21-06/02/aggie-thompson-i-dont-forgive-you.jpg

"I DON'T FORGIVE YOU" KONUSU

I Don't Forgive You'nun konusuna bakacak olursak;

Merkezinde kadın bir karakterin yer aldığı psikolojik gerilim türündeki I Don't Forgive You'da merkez karakter Allie Ross, Kolumbiya Bölgesi'ndeki yeni banliyösünde bulunan rekabetçi anne gruplarına uyum sağlamaya çalışan başarılı bir fotoğrafçı ve sevimli bir çocuğun sadık annesidir.

Bir komşusunun cinayetinin ardından olayla ilişkilendirilmeye çalışılan karakter; sosyal medyada kendisinin kimliğine bürünerek hayatını mahveden kişiyi ortaya çıkarmak zorundadır.

Her şey bir mahalle partisinde bölgedeki bir babanın, Allie'yi köşeye sıkıştırıp ona karanlık geçmişinden eski, unutulmuş bir takma adla seslenmesiyle başlar.

Adamın ertesi gün ölü bulunmasının ardından polis, Allie'nin kapısını çalar ve ölen kişiyle sözde bir Tinder ilişkisi yaşadıklarına dair kanıtları ortaya çıkarır. Allie kısa sürede hacklendiğini ve birisinin internet ortamında kendi kimliğine büründüğünü keşfeder.

Artık Allie'nin itibarı sosyal ve mesleki olarak tehlikededir, hatta kocası bile kendisinden şüphelenmektedir. Katil kendisini iyice kuşattığında, hayatını kimin mahvettiğine dair şok edici gerçeği öğrenmek için unutmaya yemin ettiği geçmişine geri dönmek zorunda olduğunu kabul eder.

21-06/02/i-dont-forgive-you-romani.jpg

I Don't Forgive You romanı Forge Books tarafından 08 Haziran 2021'de piyasaya sürülecek.

Romanın yazarı Thompson, bunun öncesinde polisiye vakaları ve mahkemeleri kapsayan bir gazete muhabiri olarak görev yapıyordu. Thompson'ın yazıları The Boston Globe ve The Washington Post gibi çeşitli gazetelerde yayımlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin