Gerilim romanı The Maidens dizi oluyor! The Maidens nasıl bir dizi?

İngiliz yazar ve oyuncu Morwenna Banks'ın senaryosunu kaleme aldığı roman uyarlaması dizi The Maidens'ın hazırlıkları sürüyor. Detaylar...

Alex Michaelides romanı "The Maidens" dizi oluyor!

THE MAIDENS DİZİSİ GELİYOR!

Miramax Television ile Scott Steindorff & Dylan Russell'ın Stone Village'ı Michaelides'in yakın bir zaman içinde raflardaki yerini alacak romanı The Maidens'ın dizi uyarlamasını gerçekleştirmek için harekete geçti.

İngiliz yazar ve oyuncu Morwenna Banks'ın (Damned) senaryosunu kaleme alacağı dizi projesiyle ilgili diğer detaylar şöyle:

21-06/02/the-maidens-dizi.jpg

"THE MAIDENS" KONUSU

Celadon Books tarafından 15 Haziran'da okuyucularla buluşacak olan gerilim türündeki romanın konusuna bakacak olursak;

Edward Fosca bir katildir. En azından Mariana bundan emindir. Ancak Fosca dokunulmaz biridir. Cambridge Üniversitesi'nde yakışıklı ve karizmatik bir Yunan Trajedisi profesörü olan Fosca, hem persoel hem de özellikle The Maidens olarak bilinen kız öğrencilerden oluşan gizli topluluğun üyeleri başta olmak üzere öğrenciler tarafından taparcasına sevilmektedir.

Mariana Andros, yeğeni Zoe'nun Ther Maidens üyesi olan arkadaşının Cambridge'de ölü bulunmasınına ardından The Maidens'a kafayı takan zeki ancak sorunlu bir grup terapistidir.

Bir zamanlar üniversitede öğrenci olan Mariana, kulelerin pastoral güzelliğnin ve eski geleneklerin altında uğursuz bir şeyin yattığından hemen şüphelenir. Ve mazeretine rağmen Edwad Fosca'nın cinayetten suçlu olduğuna ikna olur. Ama profesör neden öğrencilerinden birini hedef alsın ki?

Başka bir ceset daha bulunduğunda Mariana'nın, Fosca'nın suçluluğunu kanıtlama takıntısı güvenilirliğini ve en yakın ilişkilerini yok etmekle tehdit edecek şekilde kontrolden çıkar. Ancak Mariana kendi yaşamı dahil her şeye mal olsa bile bu katili durdurmaya kararlıdır.

21-06/02/alex-michaelides-the-maidens.png

Miramax'tan Marc Helwig yeni projeleri hakkında "Alex Michaelides, Cambridge Üniversitesi'nin efsanevi koridorlarında sarhoş edici bir dünya yarattı. Bu olağanüstü gerilimi, Stone Village'ın uzman rehberliğinde Morwenna Banks'ın kaleminden dünya çapındaki izleyiciye sunmaktan heyecan duyuyoruz" derken; Stone Village'dan Steindorff ise şu ifadeleri kullanıyor: "Bu hikaye benim psikolojiye, Yunan mitolojisine ve gizeme olan ilgimi fazlasıyla yansıtıyor. Marc, Bill ve Miramax'ın yaratıcı ekibiyle iş yapmayı gerçekten dört gözle bekliyorum."

The Maidens dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

21-06/02/the-maidens-roman-1622581740.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin