The United States of Al'a Panic dizisinden transfer!

CBS'ten 2. sezon onayını kapan "The United States of Al"a yeni bir isim dahil oluyor. Son olarak Amazon'un Panic dizisinde izlediğimiz Rachel Bay Jones dizinin yeni oyuncusu oldu.

Chuck Lorre'nin arkasında olduğu pek çok komedi dizisinden biri olan ve geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanal CBS'ten 2. sezon onayını kapan "The United States of Al"a yeni bir isim dahil oluyor.

RACHEL BAY JONES "THE UNITED STATES OF AI" KADROSUNDA

Adhir Kalyan ve Parker Young ikilisini başrollerde izlediğimiz yapımın 2. sezon oyuncu kadrosuna katılan isim Rachel Bay Jones (Dear Evan Hansen) oldu.

Tekrar eden bir rolle hikayede boy gösterecek olan Jones'un, Art'ın (Norris) dikkatini çekecek boşanmış bir kadın Lois karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Lois karakterinin Perşembe akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde izleyiciye tanıtılacağı da belirtiliyor.

21-06/01/rachel-bay-jones.jpg

Yakın zaman içinde Amazon'un Panic dizisinde Sherri Nill karakteriyle izlediğimiz Rachel Bay Jones ayrıca ABC'nin Modern Family, CBS'in God Friended Me dizilerinde karşımıza çıkmıştı.

Aktris bunun yanında Paramount+ dizisi Why Women Kill'in ikinci sezonunda Maisie karakteriyle görünecek.

Hikayesi, Ohio'da sivil hayata yeniden adapte olmaya çalışan Riley isimli bir savaş gazisi denizci ile Afganistan'da ABD ordusu emrinde tercüman olarak hizmet verdikten sonra yeni bir hayata başlamak amacıyla ABD'ye göç eden Al arasındaki dostluğa odaklanan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Kelli Goss (Vanessa), Dean Norris (Art), Elizabeth Alderfer (Lizzie), Farrah Mackenzie (Hazel) gibi isimler rol alıyor.

21-06/01/united-sates-of-ai-dizisi.jpg

Chuck Lorre Productions & Warner Bros. Television Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise David Goetsch, Maria Ferrari, Chuck Lorre, Reza Aslan ve Mahyad Tousi'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin