United States of Al 2. sezon olacak mı?

CBS kanalı United States of Al dizisinin geleceğini belirledi! Dizi, yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını kaptı ve seneye de ekranlarda olmaya devam edecek. Detaylar...

United States of Al dizisinin 2. sezonu olacak mı sorusu cevabını buldu!

UNITED STATES OF AI 2. SEZON ONAYINI ALDI

David Goetsch & Maria Ferrari ikilisinin yaratıcısı olduğu komedi dizisi "United States of Al" yayıncı kanal CBS'ten resmi 2. sezon onayını aldı.

Hikayesi; birlikte savaşmış iki adamın dostluğuna odaklanan dizinin yeni sezonunun 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

"UNITED STATES OF AI" REYTİNGLERİ

01 Nisan 2021'de başlayan ilk sezonu devam eden yapım izlenme oranlarında şimdiye kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.56 reyting oranı ve 5.24 milyon izleyici ortalaması tutturdu. 13 bölümlük sezonunun yedi bölümünü geride bırakan dizi, kanalın diğer dizileri ile karşılaştırıldığında reytinglerde ortalama bir performans sergiliyor.

21-05/16/united-states-of-ai-cbs.jpg

Hikayesi, Ohio'da sivil hayata yeniden adapte olmaya çalışan Riley (Parker Young) isimli bir savaş gazisi denizci ile Afganistan'da ABD ordusu emrinde tercüman olarak hizmet verdikten sonra yeni bir hayata başlamak amacıyla ABD'ye göç eden Al (Adhir Kalyan) arasındaki dostluğa odaklanan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Kelli Goss (Vanessa), Dean Norris (Art), Elizabeth Alderfer (Lizzie), Farrah Mackenzie (Hazel) gibi isimler rol alıyor.

21-05/16/united-states-of-ai-cbs-foto.jpg

Chuck Lorre Productions & Warner Bros. Television Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Goetsch & Ferrari, Lorre, Reza Aslan ve Mahyad Tousi'den oluşuyor.

"United States of Al" (CBS) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin