The Unicorn 3. sezon gelecek mi? CBS'ten duyuru var!

Wade ve arkadaşlarının serüvenleri devam edecek mi? Yayıncı kanal CBS, The Unicorn dizisini iptal etti. Buna göre 3. sezon olmayacak! Detaylar...

Wade'in ailesi ve arkadaşlarıyla vedalaşmaya hazır mısınız?

THE UNICORN DİZİSİ RESMEN İPTAL!

CBS komedi dizilerinden "The Unicorn" 2. sezonunun bitimiyle finalini gerçekleştirmiş oldu. Yayıncı kanal, Walton Goggins'li dizisine yeni bir sezon onayı vermeyerek diziyi iptal etmeyi tercih etti.

THE UNICORN NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım, 18 bölümlük ilk sezonun ardından bu sezon düşen reytingleriyle dikkat çekiyordu. Her şeye rağmen kanalın onay alan bazı dizilerinden daha iyi derecelere sahip olan yapımın iptalinin arkasında ekonomik nedenler de bulunmakta.

Kulislerden gelen bilgilere göre yapımcılar, önemli ölçüde bütçe tasarrufu sağlayacak şekilde 3. sezon için planlama yapsalar da CBS sonuç olarak iptal kararını verdi.

21-05/16/the-unicorn-oyunculari.jpg

The Unicorn dizisinin hikayesi; bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade (Walton Goggins) karakterini merkezine alıyor. Ergenlik çağındaki kızları Grace ve Natalie ile birlikte yaşayan Wade, çevresi tarafından artık birileriyle flört etmeye başlaması konusunda baskı görmeye başlar. Zor zamanlarında kendisinin yanında olan destekleyici arkadaşları Forrest ve karısı Delia ile Ben ve karısı Michelle çok geçmeden Wade'e bir tanışma sitesinde profil oluşturma konusunda yardımcı olurlar. Kızlarının ve en iyi arkadaşlarının kendisine verdiği destekle Wade hayatı ve aşkı yeniden yaşamaya hazır hale gelir.

Oyuncu kadrosunda Goggins'e eşlik eden isimler şöyle: Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah).

21-05/16/the-unicorn-wade-ve-ailesi.jpg

Kapital Entertainment ve CBS Studios TV ortak yapımcılığında hazırlanan The Unicorn'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Bill Martin, Mike Schiff, Aaron Kaplan, Dana Honor, Wendi Trilling, Peyton Reed, John Hamburg'dan oluşuyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin