All Rise dizisinin geleceğiyle ilgili önemli gelişme!

CBS'in hukuk draması All Rise için beklenen karar duyuruldu. Dizinin ikinci sezonu aynı zamanda final sezonu olacak! Detaylar...

CBS'in hukuk draması "All Rise"ın takipçilerine kötü haber!

ALL RISE 3. SEZON OLMAYACAK!

Şu sıralar bünyesindeki dizilerin geleceği hakkındaki kararları birer birer açıklayan CBS, All Rise için iptal dedi! Böylelikle dizi, 3. sezonu göremeyecek.

İptal kararı, yeni sezon öncesi yaratıcı ve showrunner Greg Spottiswood'un olaylı ayrılığı dahil kamera arkasında yaşanan bazı sorunların arkasından gelmiş oldu.

21 bölümlük ilk sezonunun ardından; yeni showrunner Dee Harris-Lawrence sorumluluğunda 16 Kasım 2020'de ikinci sezonuna başlayan dizi, 24 Mayıs'ta yayınlanacak olan sezonun 17. bölümü "Yeet" ile ekranlara vedasını gerçekleştirmiş olacak.

"ALL RISE" REYTİNGLERİ

Finali yaklaşmakta olan dizi, bu sezon aynı gün yayınlarında izlenme oranlarında 0.45 reyting ortalamasıyla geçen sezona kıyasla %27'lik düşüş gösteriyor. Yapım, izleyici sayısı ortalamasında ise CBS'in bu sezonki 14 dizisi arasında 11. sırada yer alıyor.

21-05/16/all-rise-afis.jpeg

Kusurlu hukuk sistemi içinde Los Angeles halkına adalet getirmek için mübaşir, katip ve polislerle çalışan yargıçların, savcıların ve kamu avukatlarının kaotik, umutlu ve bazen absürtleşen hayatlarına odaklanan bir hukuk draması olarak nitelendirilen All Rise'ın hikayesi; yeni atanan hakim Lola Carmichael (Simone Missick) karakterine odaklanıyor.

Saygın ve etkileyici bir bölge savcısı vekili olan Lola kısa sürede sınırları zorlamaya ve bir hakimin ne olabileceği beklentilerine meydan okumaya başlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Simone Missick'e Wilson Bethel (Mark Callan), Marg Helgenberger (Lisa Benner), Jessica Camacho (Emily Lopez), J. Alex Brinson (Luke Watkins), Lindsay Mendez (Sara Castillo), Ruthie Ann Miles (Sherri Kansky) eşlik ederlerken; Reggie Lee (Thomas Choi), Nadia Gray (Ria), Mitch Silpa (Clayton Baker) tekrar eden rollerle karşımıza çıkıyorlar.

21-05/16/all-rise-dizisi.jpg

Warner Bros. Television & CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü kadrosu ise Len Goldstein ve Emmy ödüllü Michael M. Robin'den oluşuyor.

İLGİLİ İÇERİK

"All Rise" (CBS) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin