Kağıt Ev 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayında! İnci’ye Veda

Kağıt Ev 5.Bölüm 2.Fragmanı geldi. Yeni fragman dizinin hayranlarını şimdiden üzecek çünkü İnci'ye veda zamanının geldiği gözüküyor. İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
17 Mayıs 2021 - 00:26
Gündem

Kağıt Ev 5.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Zaten dizinin 5.bölümü için ilk fragman yayınlanmıştı ve açıkçası yeni bölümde neler yaşanacağını az çok biliyorduk.

Fakat bu sefer yayınlanan fragman daha fazla dikkat çekecek çünkü ayrılığı izleyeceğiz. Üzücü bir bölüm geleceğini net olarak görüyoruz. Çünkü yeni bölüm fragmanında, İnci’nin durumu öğreniliyor ve cenazesi kaldırılıyor.

Kağıt Ev 5.Bölüm 2.Fragmanı Hangi Detayları Ortaya Çıkardı?

Yeni bölüm fragmanında önemli bazı detaylar var. Birinci ve en önemli olan konu zaten cenaze töreni. Ailesinin İnci’yi bulacağını zaten ilk fragmanda görmüştük. Şimdi ise annesi Gülsüm’ün İnci’yi teşhis ettiğini göreceğiz.

İnci’nin teşhis edilmesinden sonra ise cenaze hazırlıkları başlayacak. Cenazede tabii ki anne Gülsüm’ün büyük bir üzüntü yaşadığı görülüyor. Aynı şekilde baba ve İnci’nin abisinin de büyük üzüntü yaşadığını göreceğiz.

Cenazeye katılanlar arasında Mert, Aylin ve Cihan da yer almakta. Bunun dışında Cemre’nin ise gözükmediğini görüyoruz.

Fragmanda dikkat çeken en çarpıcı kısım ise Gülsüm’ün söyledikleri oluyor. Gülsüm, kızının cenazesi başında bir söz veriyor. Bunu yapanı mutlaka bulacağını dile getiriyor. Daha önceki bölümde İnci’nin ölümüne intihar süsü verilmek istenmişti.

Cihan ve Aylin bunun için bir hayli uğraş vermişti ve bir kurgulama yapmışlardı. Fragmandan anladığımız şu ki Gülsüm buna inanmayacak. Kızının intihar ettiğine inanmayacak ve sorumlunun kim olduğunu bulmak için bir hayli mücadele edecek gidi duruyor. Bir yandan da Mert’in durumu merak ediliyor.

Mert, kızın sevgilisi olduğunu itiraf etmişti. Oklar ona doğru dönecek mi göreceğiz. Şimdilik en büyük üzüntü yaşayan isimlerden birisinin de Mert olduğunu anlıyoruz. Bakalım yeni bölüm yine sürprizlere gebe gibi duruyor. Özellikle Cemre’nin durumu ne olacak merak ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin