CBS kanalı B Positive dizisi için kararını verdi! 2. sezon gelecek mi?

Chuck Lorre'nin arkasında olduğu CBS komedisi "B Positive"in geleceği belli oldu! Yayıncı kanal diziye 2. sezon onayını verdi! Yeni sezon detayları...

İzleyiciler, Drew ile Gina arasındaki ilişkinin daha fazlasını görmeye hazırlansın!

Pek çok popüler komedi dizisi ile tanıdığımız Chuck Lorre'nin arkasında olduğu CBS komedisi "B Positive"in geleceği belli oldu!

"B POSITIVE" 2. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

05 Kasım 2020 ile 13 Mayıs 2021 tarihleri arasında 18 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen dizi, yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını kaptı.

Sezon başında 13 bölümlük onay alan, sonrasında ek bölüm siparişleriyle sezonunu 18 bölüme yükselten dizinin önümüzdeki sonbahar döneminde 2. sezonunu açması bekleniyor.

"B POSITIVE" REYTİNGLERİ

Young Sheldon ve Mom ile birlikte kanalın Perşembe günü komedi kuşağı dizileri içinde yer alan yapım ilk sezonunda izlenme oranlarında aynı gün içindeki yayınlarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.55 reyting oranı ve 4.65 milyon izleyici ortalamalarını yakaladı.

21-05/16/b-positive-cbs.jpg

Thomas Middleditch ve Annaleigh Ashford ikilisinin başrolleri paylaştığı; Mom yürütücü yapımcısı Marco Pennette'nin kişisel deneyimlerinden esinlenerek hazırlanan B Positive dizisinin hikayesi şöyle:

Yeni boşanmış bir kız çocuk babası ve terapist olan Drew (Middleditch), böbrek nakline ihtiyacı olduğunu öğrenir. Drew'in yolu bu dönemde liseden tanışık olduğu Gina (Ashford) ile kesişir. Drew'e böbreğini vermeyi kabul eden Gina'nın nakil için uyum sorunu da yoktur. Bu ikili birlikte beklenmedik bir bağ kurar ve hayatlarını değiştirecek bir serüvene yelken açarlar.

21-05/16/b-positive-izle.jpg

Kether Donohue (Gabby), Sara Rue (Julia), Izzy G (Maddie) ve Terrence Terrell (Eli) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Warner Bros Television & Chuck Lorre Productions ortak yapımcılığında hazırlanan B Positive'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Chuck Lorre, Marco Pennette, Jim Patterson'dan oluşuyor.

"B Positive" (CBS) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin