Hekimoğlu Final Durumu Belli Oldu! Dijital Platforma Geçer mi?

Hekimoğlu final yapacak ve kesinleşti. Dizi final yapacak ama beklendiği gibi 50.bölümde final olmayacak. İşte dizinin final durumu detayları.

Oğulcan Özsezgi
16 Mayıs 2021 - 05:56
Gündem

Hekimoğlu final yapacak denmesinin üzerinden 1-1,5 ay gibi bir süre geçti. Süre o kadar uzun oldu ki dizi final yapmayacak görüşü bile ortaya çıkmaya başladı. İlk etapta söylenen 50.bölümde final yapılacağı olmuştu. Bir de 50.bölüm fragmanı yayınlanıp, fragmanda herhangi bir final ibaresi kullanılmayınca işler iyice karıştı.

Dizi final yapacak mı yapmayacak mı tartışmalara neden oldu. Neyse ki sonuç belli oldu. Fragmanın gelmesinin ardından konuya ilişkin bilgiler de elde edildi ve sorular net olarak yayınlanmış oldu.

Hekimoğlu Final Yapacak!

Dizinin 50.bölümde final yapması bekleniyordu. Zaten ana karakterlerde bir bir diziden ayrıldı. Fakat dizi söylenildiği gibi 50.bölümde final yapmayacak. Bir bölüm daha final görmeyeceğiz.

51.bölüm ise dizinin final bölümü olacak. Muhtemelen Kanal D sezon sonuna doğru diziyi bir hafta daha uzatmak istedi. Bunun için de dizinin final tarihi ertelenmiş oldu.

Sadece bir hafta kadar ertelenen final, 51.bölümde karşımıza çıkacak. Hala finalde ne olacağı konusunda ise bilgilerimiz yok. Sürpriz sonlardan uzak kalan sıradan bir final mi yapılacak yoksa Hekimoğlu üzerinden işlenen bir final mi göreceğiz bilmiyoruz.

Kişisel görüşüm ise durağan bir final yapılacağı yönünde. Çünkü zaten başta söylediğimiz gibi ana karakterler diziden ayrıldı. Başrol konusunda da dizi biraz daha zayıfladı.

21-05/16/hekimoglu-final-2.jpg

Son olarak sorulan diğer bir soruya da yanıt vermek isterim. Hekimoğlu final yapacak denildiği zaman, dizinin sahip olduğu bir kitlenin bulunduğu söylenmişti. Yani dizinin final yapmasını istemeyen bir kitle vardı. Haliyle yapım acaba dijitale taşınır mı soruları soruldu.

Fakat şu an ki durumda bunun da çok mümkün olmadığını belirtelim. Güzel başlayan dizi, 51 bölümlük güzel bir serüven olarak kalacak gibi duruyor. Yeni bölüm yayınlandıktan sonra final için de fragmanın yayınlanmasını bekliyoruz. Final fragmanından sonra bir kez daha konuşacağız. Şu an Hekimoğlu’nun hayranlarını üzecek ama durum bu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin