Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gönül Dağı 29.Bölüm fragmanı yayınlandı. Zahide ve Sefer'in düğününe yer verilecek olan yeni bölümde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı.

Oğulcan Özsezgi
16 Mayıs 2021 - 05:35
Gündem

Cumartesi günlerinin en popüler dizilerinden biri hatta çoğu zaman birincisi olan Gönül Dağı, adım adım sezon finaline doğru yaklaşıyor. Dizinin her bölümünde ise hem birbirinden eğlenceli durumlar hem de bir hayat mücadelesi ile karşılaşıyoruz. En son yayınlanan 28.bölümde de yine bu şekilde çok eğlenceli bir bölüm gördük. 28.bölümün hemen arkasından ise Gönül Dağı 29.Bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin hayranları yeni bölüme çok daha fazla ilgi gösterecek gibi duruyor. Çünkü yeni bölümde, haftalardır beklenen düğünün geldiğini anlıyoruz.

Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Zaten Serdar karakterinin geri dönüş yaptığını biliyoruz. Bunun için o kısma hiç girmiyorum. Yeni bölümde önce Veysel ile Cemile öne çıkacak. İkili bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenecekler ve bebeklerinin cinsiyetlerini Taner ile Ramazan’a açıklayacaklar.

Fakat bu yeni bölümde güzel bir detay olarak kalacak gibi gözüküyor. Asıl gündem olacak konu ise tabii ki düğün. Çocukların velayeti, eski eşin yeniden ortaya çıkması derken düğünleri geciken Sefer ile Zahide sonunda muradına erecek.

Fragmanda iki ismin kına gecesinin yapıldığı görülüyor. Sefer ile Zahide’nin düğünü tabii ki diziye bir şenlik getirecek ama asıl onların düğününü hakkıyla yapmak isteyen Taner, Veysel ve Ramazan’ın mücadelesi dikkat çekecek gibi duruyor.

Gönül Dağı 29.Bölüm fragmanı içerisinde şimdilik olumsuz bir durum gözükmüyor. Yani öyle büyük bir olay olacakmış gibi durmuyor. Fakat baştan beridir söylediğimiz gibi yavaş yavaş sezon finali de yaklaşıyor.

Birkaç bölüm sonrasında sezon finali gelecek. Yani dizide sürprizler yaşanır ve olumsuzluklar yaşanırsa şaşırmamak lazım. Bakalım sezon finaline kadar yaşanacak gelişmeler nasıl olacak. Şimdilik dizide her şey iyi gidiyor ve düğün heyecanı yaşanıyor diyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin