Mistresses iptal edildi

Yayıncı kanal ABC, dört sezonun ardından Mistress için iptal kararı aldı.

Mistresses için yolun sonu!

TVLine'ın haberine göre yayıncı kanal ABC, dört sezonunun ardından Mistresses için iptal kararı aldı. Böylelikle dizinin 5. sezonunun olmayacağı kesinlik kazandı.

DÖRT SEZONLUK SERÜVEN

Geride bıraktığımız Salı günü ekranlara gelen ve Yunjin Kim'in karakteri Karen ile ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı dördüncü sezon finali aynı zamanda dizinin finali oldu.

0.6 reyting oranı ve 2.6 milyon izleyici rakamlarını elde eden dizinin sezon finali bölümü, bir önceki sezonun final bölümü ile hemen hemen eşit düzeyde seyretti.

16-09/10/mistresses-2.jpg

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Rina Mimoun, TVLine'a geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kendisi ve showrunner Josh Reims'in kanal yönetimine 2017 senesi içinde ekranlara gelmek üzere 13 bölümlük bir final sezonu fikrini satma sürecinde olduklarını belirtmişti.

OYUNCU KADROSU

Orijinali olan aynı isimli İngiliz dizisinden K.J. Steinberg tarafından Amerikan televizyonlarına uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Alyssa Milano, Rochelle Aytes, Yunjin Kim, Jes Macallan, Jennifer Esposito ve Tabrett Bethell gibi isimler rol alıyordu. Milano ilk iki sezonda kadroda yer alırken, Esposito ise sadece üçüncü sezon boyunca karşımıza çıkmıştı.

2013 senesinde ekran macerasına başlayan dizinin tüm sezonları 13 bölümden oluştu.

İZLENME ORANLARI NASILDI?

4.4. milyon izleyici ile açılış yapan dizinin ikinci sezonundaki reytingler tatmin edici seviyede devam ederken üçüncü sezon ile birlikte izlenme oranlarında ciddi bir düşüş gözlenmeye başladı ve dördüncü sezonda Temmuz ayı içinde dizi 2 milyonun altına inen rakamları gördü. Dizinin son bölümü sadece 2.57 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin