Sex&Drugs&Rock&Roll iptal edildi

FX; Denis Leary'nin değerinin karşılığını pek bulamayan dizisinin fişini iki sezon sonunda çekti.

Ve parti sona erdi...

Sex&Drugs&Rock&Roll takipçileri için kötü haber! Dizi için iptal kararı çıktı.

İKİ SEZONLUK SERÜVEN

TVLine'ın haberine göre yayıncı kablolu kanal FX; Denis Leary'nin değerinin karşılığını pek bulamayan dizisinin fişini iki sezon sonunda çekti.

Bu kararla birlikte, geçen hafta ekranlara gelen ikinci sezon finali aynı zamanda dizi finali oldu.

Kanaldan iptal kararı konusunda herhangi bir basın açıklaması gelmedi.

REYTİNGLERİ

Sex&Drugs&Rock&Roll bu yaz ekrana gelen canlı ve aynı gün bölümleri toplamında ortalama olarak 0.2 reyting oranı ve 420,000 izleyici rakamlarını yakalarken; bu rakamların dizinin ilk sezonunun yüzde 30 aşağısında kaldığını belirtelim.

16-09/10/sex-and-drugs-and-rock-and-roll-2-1473509550.jpg

İPTALİNDE EN BÜYÜK ETKEN

Yarım saat süreli bölümlerden oluşan rock-n-roll komedisi ikinci sezonunu 01 Eylül'de noktalamış ve bu bölümüyle 450,000 izleyiciyi ekran başına çekebilmişti.

Çok parlak olmayan bu rakamlar, kanal yönetimini tatmin etmeyince bu sonuç kaçınılmaz oldu.

Denis Leary'nin yaratıcısı, oyuncusu, müzik bestecisi ve uygulayıcı yapımcısı olduğu dizide Leary ile birlikte John Corbett, Elizabeth Gillies, Elaine Hendrix, Robert Kelly ve John Ales gibi isimler rol alıyordu.

FX KOMEDİ KUŞAĞI

Bu iptal kararıyla birlikte FX'in komedi dizileri güncel listesi Baskets, Louie, Atlanta ve Better Things olarak şekillenirken; FXX'te ise You're the Worst, Man Seeking Woman, It's Always Sunny in Philadelphia ve Archer'ın ekran macerası sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin