Mixed-ish 3. sezon gelecek mi?

"Mixed-ish"de Bow'un gençlik yıllarının hikayesi gelecek sezon devam edecek mi sorusu cevabını buldu! ABC kanalı diziyi resmen iptal etti ve 3. sezonun olmayacağını duyurdu. Detaylar...

Black-ish uzantı dizisi "Mixed-ish"de Bow'un gençlik yıllarının hikayesinin sonu erken geldi!

Peter Saji, Black-ish yaratıcısı Kenya Barris ve Tracee Ellis Ross'un arkasında olduğu komedi dizisi resmen iptal edildi. Böylelikle dizi, ABC ekranlarına 3. sezon için dönmeyecek.

DÜŞÜK REYTİNGLER MIXED-ISH'İN İPTALİNİ GETİRDİ!

Geçtiğimiz sezonun gelecek vadeden dizileri arasında gösterilen yapım, ilk sezonuna kıyasla ikinci sezonunda düşen reytinglerle (%30'un üzerinde) yoluna devam etmekte. Bunun doğal sonucu olarak en düşük reytingli ABC dizileri arasında yer alan Mixed-ish için iptal kararının çıkması belki de beklenen bir gelişmeydi.

Black-ish'in 8. ve final sezonu için yenilenmesi ile birlikte kanaldaki -ish uzantılı dizilerin devrinin büyük ihtimalle kapandığını söyleyebiliriz.

21-05/15/mixed-ish-afis.jpg

Tracee Ellis Ross'un Black-ish'te hayat verdiği Rainbow Johnson karakterinin 1980'li yıllarda melez bir ailede yetişme sürecine odaklanan hikayaye sahip Mixed-ish'in oyuncu kadrosu Mark-Paul Gosselaar (Paul Johnson), Tika Sumpter (Alicia Johnson), Christina Anthony (Denise), Arica Himmel (Bow Johnson), Ethan William Childress (Johan Johnson), Mykal-Michelle Harris (Santamonica Johnson), Gary Cole'dan (Harrison) oluşuyor.

ABC Signature yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Kenya Barris, Tracee Ellis Ross, Peter Saji, Karin Gist, Randall Winston, Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland ve E. Brian Dobbins'ten oluşuyor.

21-05/15/mixed-ish-oyunculari.jpg

Dizi, 18 Mayıs 2021'de yayınlanacak "Forever Young" bölümüyle vedasını gerçekleştirecek.

"Mixed-ish'" (ABC) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin