Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir ? Survivor 2021 yarışmasının başarılı yarışmacısı nereli? Kaç yaşında? İşte yarışmacı hakkında merak edilen bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
16 Mayıs 2021 - 00:42
Gündem

Survivor 2021’de aile ödülü duyuruldu. Bugün yayınlanan bölümde aile ödülüne yer verileceğini söylemiştik. Büyük ödül olarak geçen aile ödülünde ise bir sürpriz de yaşandı. Yaşanan bu sürpriz doğrudan kırmızı takım yarışmacısı

Aleyna Kalaycıoğlu’nu ilgilendiriyor. Tüm yarışmacılar için aile üyelerinden 1 kişi yarışmaya katılırken, Aleyna’ya sürpriz yapıldı ve annesinin yanında kardeşi Cansu da ödüle getirildi. Fragmanda duygusal anlar yaşatan buluşma sonrasında ise Aleyna Kalaycıoğlu kimdir soruları sorulmaya başlandı.

Başarılı yarışmacı duygusal sahnelerden sonra daha çok merak edilmeye başlandı. Özellikle kardeşinin hastalığının merak konusu olduğunu söylemek lazım.

Aleyna Kalaycıoğlu Kimdir?

1998 doğumlu, daha gencecik bir isim olan Aleyna Kalaycıoğlu, Bursa doğumlu. Genç yarışmacı Bursa doğumlu olsa da Yalova’da büyüdüğünü söylemişti. Henüz 10 yaşına bastığında annesi ile babasının ayrıldığı bilinen başarılı yarışmacı, başarılı bir eğitim hayatına da sahip.

Lise eğitimini Türkiye’de tamamladıktan sonra Aleyna Kalaycıoğlu’nun Amerika’da Uçak Mühendisliği Bölümü kazandığı biliniyor.

Başarılı bir eğitim hayatı dışında yarışmacının başarılı bir spor hayatı da var. Yarışmadan da bildiğimiz kadarıyla Kalaycıoğlu 10 yıllık bir geçmişi olan voleybol kariyerine sahip. En son plaj voleybolu kolunda spor hayatına devam ettiği biliniyor.

21-05/16/aleyna-kalaycioglu.jpg

 

Bakalım yeni bölümde kırmızı takım ödül oyununu kazanabilecek mi? Kırmızı takım ödül oyununu alırsa, Aleyna’da diğer kırmızı takım yarışmacıları gibi ailesiyle zaman geçirebilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin