Survivor 2021’de Aileler Yarışmacılarla Buluşuyor

Survivor 2021 aile ödülü ile gündemde. Bugün yayınlanacak olan bölümde aileler yarışmaya getirilecek. Ödül oyununu kazanan takım aileleriyle buluşacak.

Oğulcan Özsezgi
16 Mayıs 2021 - 00:56
Gündem

Survivor 2021 için son düzlüğe girildi. Yarışma, ülkemizde yayınlanan en uzun soluklu yarışmalar arasında yer alıyor. Belirlenen konsept gereğince yarışmacılar, 4 ayın üzerinde bir adada yaşamak zorunda kalıyor. Haliyle zor bir yarışma olduğunu görüyoruz. Yiyecek, temizlik ve yaşam şartları bir yana, yarışmanın en zor yanlarından birisi de yarışmacıların ailelerinden uzak kalması.

İşte bu Pazar yayınlanacak bölümde, yarışmacıların en çok sıkıntı yaşadıkları konuda destek alacaklarını gösteriyor. Öyle ki bu bölümde aileler geliyor.

Survivor 2021, Ödül Oyununda Aile Ödülü

Geçen hafta Survivor programında Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi, bayram haftasında aileler yarışmaya getirildi. Tabii ki yarışmacıların ailelerine kavuşması öyle kolay olmayacak. Yarışmacıların ailelerine ulaşması için önce ödül oyununu kazanmaları gerekecek.

Daha doğrusu aileleri ile zaman geçirmek için önce ödül oyununu kazanmaları gerek. Fakat Acun Ilıcalı, yarışmadan önce herkesin ailesiyle kısa bir kavuşma sahnesi yaşamasına izin verdi.

Belirlenen kurallara göre yarışmacıların ailelerinden 1 kişi ödül olarak getirildi. Yarışmacıların anneleri, babaları veya kardeşleri gibi en yakınlarından birinin getirildiğini görüyoruz.

Sadece Aleyna Kalaycıoğlu için bir ek sürpriz yapıldığını görüyoruz. Aleyna’nın da normalde annesinin geleceği fakat bir sürpriz yapılarak yarışmacının kardeşinin de annesi ile beraber getirildiği görülüyor.

Zaten başarılı yarışmacının kardeşiyle buluştuğu sahnede bir hayli konuşulacak gibi duruyor. Duygulandıran sahneleri göreceğimiz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Aile ödülünün şartları neler ya da aileler ile ne kadar zaman geçirileceği konusunda ise yarışmayı beklemek lazım.

Yarışı kaybeden takım ise sadece ilk anlık kavuşma ile yetinmek zorunda kalacak gibi gözüküyor. Belki de yarışı kaybedenler için de belli bir süreli olarak ailelerle zaman geçirme fırsatı sunulabilir. Dediğimiz gibi bunları şu an bilemiyoruz. Bayram özel ödülünü kim kazanacak net değil ama oyun çok çetin geçecek orası kesin duruyor. İki takım da bu ödülü almak için sıkı bir mücadele verecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin