Ata Demirer’in Yeni Filmi Bursa Bülbülü Resmiyet Kazandı

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü ortaya çıktı. Film için ilk duyuru sosyal medya üzerinden geldi. Ünlü oyuncunun yeni filminin konusu belli mi?

Oğulcan Özsezgi
16 Mayıs 2021 - 04:29
Gündem

Ata Demirer, özellikle yöresel komedi filmleriyle adından sıkça söz ettiren başarılı bir isim. Eyvah Eyvah serisi, Hedefim Sensin gibi iddialı aile filmleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, şimdi de yeni bir film ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun yeni projesi Bursa Bülbülü olarak isimlendirilecek ve yine dönemsel ve eğlenceli bir film olacak.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü Filmini Sosyal Medya Hesabından Onayladı

Ünlü oyuncu filmin haberini ise sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Zaten genelde Ata Demirer’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla yeni film çalışmalarını duyurduğunu biliyoruz. Aynısı Niyazi Gül Dört Nala filminde ve Hedefim Sensin filminde de geçerli olmuştu.

Şimdi de Bursa Bülbülü filmi için aynı durum yaşanmış oldu. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Yeni Film yeni heyecan” ifadesini de kullanan ünlü oyuncunun, film hakkında çok fazla bilgi ise vermediğini gördük.

Yani film için henüz çok fazla bir bilgimiz bulunmuyor. Daha önce Ata Demirer’in bir programda konuk olduğu ve yeni filmi için bu programda açıklamalar yaptığını biliyoruz.

21-05/16/bursa-bulbulu.jpeg

Oradan bildiklerimiz ile değerlendirme yapacak olursak yeni film adına da uyar bir şekilde bir Bursa hikayesini konu edinecek. Bu kez modern zaman da geçerli olan bir film değil de dönem filmi göreceğiz. 1980’li yıllarda geçecek olan yapım, müzikal tadında bir film olacak.

Artık komedi yönü mü ağır basar yoksa dram yönü mü daha ağır basar bunu bilemiyoruz. Dediğimiz gibi şu an için yapımın yayın tarihi belli olmadığı gibi konusu da net olarak belli değil. Sadece geçmişte yapılmış olan açıklamalar var.

Merak edilen bir diğer önemli detay da şu ki film nerede yayınlanacak. Malum pandemi dönemindeyiz. Dijital platformlara gelen bir yapım olursa şaşırmayız gibi duruyor. Burada soruları cevaplayacak olan isim Ata Demirer olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin