Mom 5. sezon onayı yolda!

Anna Faris ve Allison Janney ikilisinin başrolünde yer aldığı CBS dizisi Mom'ın yeni bir sezon onayı daha almaya olukça yakın olduğu belirtiliyor.

Amerikan ulusal kanallarından CBS bünyesindeki komedi dizilerinden Mom'ın geleceğiyle ilgili güzel haberler geliyor.

MOM 5. SEZON ONAYI HER AN ÇIKABİLİR!

CBS'in, Anna Faris-Allison Janney ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yeni bir sezon onayı daha vermeye oldukça yakın olduğu belirtiliyor.

Dizinin devam etmekte olan dördüncü sezonunun çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte ortaya çıkan bu söylentiler konusunda şimdilik yayıncı kanal CBS ya da yapım stüdyosu Warner Bros TV'den bir yorum gelmiş değil.

CHUCK LORRE ETKİSİ

Kazandığı Emmy adaylıkları, güçlü reytingleri, verdiği güçlü sosyal mesajlar ve son on yıllık dönemde kanal için en önemli komedi dizisi yapımcısı konumunda olan The Big Bang Theory patronu Chuck Lorre'un elinden çıkması gibi nedenlerle kanalın dizinin sürekli arkasında durması pek şaşırtıcı değil.

MOM REYTİNGLERİ

Dördüncü sezonunda 16 bölümü geride bırakan dizi izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.5 reyting oranı ve 7.55 milyon izleyici ortalamalarına sahip. Mevcut rakamlar kanal yönetimini gayet memnun edecek düzeyde.

17-03/18/mom-cbs.jpg

Chuck Lorre Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Mom'un yürütücü yapımcılığını Lorre, Eddie Gorodetsky ve Nick Bakay üstleniyor.

Lorre, Gorodetsky ve Gemma Baker üçlüsünün yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Anna Faris, Allison Janney, Sadie Calvano, Blake Garrett Rosenthal, Spencer Daniels, Matt Jones, Nick Corddry ve French Stewart gibi isimler rol alıyor.

MOM 4. SEZON SÜRÜYOR

Mom, sezonun 17. bölümü "A Fist Fight and a Grunt of Approval" ile 30 Mart'ta CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Mom 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin