Sons of Anarchy spinoffu Mayans MC'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor

2008-14 seneleri arasında FX ekranlarına gelen ve efsane diziler kategorisine girerek dizi arşivimizdeki yerini alan Sons of Anarchy'nin spinoff dizisi projesi "Mayans MC"nin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
18 Mart 2017 - 23:50
Gündem

2008-14 seneleri arasında yedi sezon boyunca FX ekranlarına gelen ve efsane diziler kategorisine girerek dizi arşivimizdeki yerini alan Sons of Anarchy'nin spinoff dizisi projesi "Mayans MC"nin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

"MAYANS MC" OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

NYPD Blue'nun eski oyuncularından Jacqueline Obradors hikayenin önemli karakterlerinden birine hayat vermek için dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosuna katıldı.

"MAYANS MC" KONUSU

Hikayesi Jax Teller'ın ölümünden sonraki dönemde ve Kaliforniya-Meksika sınırındaki Mayans MC üyesi Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo) etrafında gelişecek olan dizide Obradors'un nasıl bir rolle hikaye içinde yer alacağına bakalım:

OBRADORS'UN ROLÜ

Obradors dizide Reyes ailesinin saygın üyesi ve EZ'in annesi Marisol Reyes karakterine hayat verecek.

17-03/18/jacquline-obradors.jpg

ABC'nin NYPD Blue dizisindeki Dedektif Rita Ortiz rolüyle bilinen 51 yaşındaki aktris Jacqueline Obradors son dönemde George Lopez'in TV Land komedisi Lopez dizisinde Alita rolüyle karşımıza çıkmıştı. Castle, Grimm ve Franklin & Bash ise oyuncunun son dönemde konuk oyuncu olarak katıldığı diziler arasında bulunuyor.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

JD Pardo (East Los High, Revolution), EZ'in babası ve Reyes ailesinin güçlü reisi Felipe Reyes karakteriyle Edward James Olmos, EZ'in çocukluk dönemi aşkı Emily karakteriyle Sarah Bolger (Into the Badlands), Richard Cabral, John Ortiz, Antonio Jaramillo ve Clayton Cardenas dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

Kurt Sutter ve Elgin James ortak yaratıcılığında hazırlanan Mayans MC'de Sutter pilot bölümün yönetmenliğini üstlenirken; Fox 21 TV Studios ve FX Prods'tan James ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını yapıyor.

"Sons of Anarchy" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin