Morgan Murphy'den Fox kanalı için baba-oğul komedisi!

Komedyen Morgan Murphy, Fox kanalı için yeni bir komedi dizisinin senaryosunu hazırlamaya başladı.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 19:51
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, gelecek sezonlar için yeni dizi projeleri geliştirmeye devam ediyor.

FOX'TAN BABA-OĞUL KOMEDİSİ!

Kanal; Morgan Murphy (Two Broke Girls), 3Arts Entertainment, ABC Studios ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlananacak baba-oğul temalı bir komedi dizisi için senaryo siparişi verdi.

17-10/28/morgan-murphy-komedyen.jpg

DİZİNİN KONUSU

Murphy'nin senaryosunu kaleme aldığı ve henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Dizinin hikayesi Meksika'nın en renkli barında geçiyor.

Memleketine geri dönüp hayalindeki iş yerini açan bir baba, başıboş oğlunun kendisini izlemesi sonrasında ebeveynlik günlerinin henüz sona ermediğinin farkına varır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Murphy; ABC Studios'tan Lee Eisenberg, 3Arts'tan Michael Rotenberg ve Avi Gilbert ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını yürütecek. Eisenberg'in genel bir anlaşmasının bulunduğu ABC Studios ile 20th Century Fox TV dizinin yapımcı şirketleri.

17-10/28/morgan-murphy.jpg

2009-2011 seneleri arasında Late Night with Jimmy Fallon'da yazarlık yaparak dikkat çeken yazar/yapımcı ve stand-up komedyeni Morhgan Murphy yakın dönemde CBS'in sevilen komedi dizilerinden 2 Broke Girls'te yazar ve ortak/danışman yapımcı olarak görev yapmıştı.

Yeni dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin