Franklin & Bash yaratıcısından NBC'ye yeni hukuk dizisi: Local Counsel

NBC, Local Counsel isimli hukuk dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 21:35
Gündem

Franklin & Bash ortak yaratıcısı Bill Chais, Debra Martin Chase'in Martin Chase Productions'ı ve Universal TV ortak yapımcılığında NBC için birer saat süreli bölümlerden oluşan bir hukuk dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı.

"LOCAL COUNSEL" KONUSU

Chais'in senaryosunu kaleme aldığı "Local Counsel" isimli dizinin hikayesine bakacak olursak;

Local Counsel'in hikayesi, bir davayı ele almak üzere New Orleans'a gönderilen New York'un güçlü bir kadın avukatı üzerine odaklanıyor.

Ancak avukat talihsiz bir olayın ardından işini, itibarını ve nişanlısını, kısacası her şeyini kaybeder.

Bu olayın ardından kendisini çaylak bir avukatla beklenmedik bir iş birliği içerisinde bulur. Bir avukatlık ofisi açan ikili en çok ihtiyacı olanlar için savaşmaya kendilerini adarlar.

17-10/28/local-counsel-1509215495.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Martin Chase Productions'ın anlaşmasının olduğu Universal TV yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Chais ile birlikte Martin Chase üstleniyor.

The Practice, Shark ve Chicago Justice gibi dizilerde yazarlık yapan Bill Chais aynı zamanda Fox kanalı için Head Cases ve Kevin Fallas ile birlikte TNT'nin hukuk draması Franklin & Bash'in yaratıcıları arasında yer alıyor.

17-10/28/nbc-logo.jpg

ABC'nin Designated Survivor dizisinde danışman yapımcılık yapan Chais ayrıca Unforgettable, Desperate Housewives ve The Mysteries of Laura gibi dizilerin de yapımcı kadrosunda yer aldı.

NBC, hukuk draması Chicago Justice ile ikinci sezonda devam etmeme kararı alırken, hukuk komedisi Trial & Error için ikinci sezon onayını vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin