The 100 yaratıcısı Jason Rothenberg'den yeni diziler yolda!

The CW kanalının popüler dizisi The 100'ın arkasındaki isim Jason Rothenberg yeni diziler için düğmeye bastı.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 23:03
Gündem

The CW kanalının sevilen dizisi The 100'ın yaratıcısı, yürütücü yapımcısı ve showrunner'ı olarak bilinen Jason Rothenberg, kıyamet sonrası bilim kurgu türündeki dizinin arkasındaki yapım şirketi Warner Bros. Television ile çok yıllık kapsamlı yeni bir anlaşmaya vardı.

ROTHENBERG, THE 100'DA YİNE DÜMENİN BAŞINDA

Sözleşme gereğince, Rothenberg beşinci sezonuyla 2018 senesinin ilk aylarında dönmesi beklenen The 100 dizisinde dümenin başındaki isim olmaya devam edecek.

Yazar/yapımcı buna ek olarak Warner Bros. Television, Warner Horizon Scripted Television, Warner Bros. Animation ya da Warner Bros. Television Group'un dijital girişimi Blue Ribbon Content aracılığıyla hedeflenen platformlar için önümüzdeki yayın sezonlarına yeni dizi projeleri geliştirecek.

17-10/28/jason-rothenberg-the-100.jpg

Kass Morgan'ın aynı isimdeki kitabından ekranlara uyarlanan The 100'ın uyarlama senaryosunu kaleme alan ve dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen Rothenberg geçmiş dönemde The CW için iki proje daha geliştirmişti.

THE CW'DAN ONAY ALAMAYAN İKİ PROJESİ

Bill Robinson ile birlikte ortak yaratıcısı olduğu; Minka Kelly, Jay Hernandez ve Gabrielle Union gibi isimlerin rol aldığı Body Politic isimli pilot bölüm siparişi verilen proje kanaldan dizi onayı alamamıştı.

17-10/28/the-100-izle.jpg

Bunun dışında içinde bulunduğumuz yayın sezonu için hazırlanan Searchers isimli projeye de kanaldan dizi onayı çıkmamıştı.

The CW'nun uzun soluklu dizileri arasına giren The 100, "Eden" isimli bsezon açılışı bölümüyle yeni senede ekranlara geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin