Motherland: Fort Salem 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Birim, Abigail'in kuzeninin yüksek sosyete düğünü için kamp alanı dışına çıkar! Freeform'un cadı temalı dizisi Motherland: Fort Salem'in yeni bölümünde neler olacak? Motherland: Fort Salem 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı, fotoğrafları...

Eliot Laurence'in yaratıcısı olduğu Freeform'un cadı temalı dizisi "Motherland: Fort Salem" geçtiğimiz hafta "Hail Beltane" isimli bölümle ekranlara geldi.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; 300 sene önce gerçekleşen anlaşma ile cadılara zulmedilmeye son verilen kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören üç genç cadıya odaklanan Motherland: Fort Salem'in yayınlanan son bölümünde; Raelle'nin görüleri ona her şeyi sorgulatmaya başlar. Askeri kamp travmatik bir olay ile çalkalanırken; Raelle bu trajedideki rolü ile hesaplaşmaya çalışır. Scylla, Raelle'nin giderek sivri uçlu hale gelen sorularından kaçınma çabasındadır. Abigail, zorlu rakibi Libba üzerinde etki bırakmaya çalışırken; Tally'nin Gerit ile olan ilişkisi doğurganlık geleneklerini onurlandıran kutsal bir bayram olan Beltane esnasında zirve yapar.

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto1.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Haifaa Al-Mansour'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.09 reyting oranı ve 0.245 milyon izleyici rakamlarını elde edip şimdiye kadarki en düşük rakamlarını ortaya koydu.

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

M.J. Bassett'in (Altered Carbon, Power) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Bellweather Season" 15 Nisan 2020 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto2.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Bellweather'lar Abigail'in kuzeninin düğününe ev sahipliği yapar...

Birim, Abigail'in kuzeninin yüksek sosyete düğünü için kamp alanı dışına çıkar. Abigail'in annesiyle kendi annesinin ölümü üzerine yüzleşmeye kararlı olan Raelle, zor bir seçimle karşı karşıya kalmış durumdaki Scylla ile olan ilişkisine odaklanır.

Tally, birimin dokusunu değiştiren iki çarpıcı olayla karşı karşıya kalır ve potansiyel bir saldırı keşfeder.

Oyuncu kadrosu: Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather), Lyne Renée (General Sarah Alder)

MOTHERLAND: FORT SALEM YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto3.jpg

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto4-1586981247.jpg

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto5.jpg

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto6.jpg

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto7.jpg

20-04/15/motherland-fort-salem-1x05-foto8.jpg

"Motherland: Fort Salem" (Freeform) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin