"Mr. & Mrs. Smith" dizisinden ilk kareler paylaşıldı

Donald Glover ve Maya Erskine’in başrollerini paylaştığı 'Mr. & Mrs. Smith' dizisinin sekiz bölümü, 2 Şubat 2024’te yayınlanacak. Prime Video'da seyirci karşısına çıkacak 'Mr. & Mrs. Smith' dizisinin ilk kareleri geldi.

ozan
17 Kasım 2023 - 16:27
Kültür Sanat

Prime Video, 'Mr. & Mrs. Smith' dizisinin yayın tarihini 2 Şubat 2024 olarak açıkladı. Ayrıca diziden ilk fotoğrafları da paylaştı. 

23-11/17/mr-mrs-smith-4.png

'Mr. & Mrs. Smith' dizisinin sekiz bölümden oluşan birinci sezonu, 2 Şubat'tan itibaren sadece Prime Video'da dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede seyircisiyle buluşacak.

23-11/17/mr-mrs-smith-2.png

Yönetici yapımcı rolünü üstlenen Donald Glover ve Francesca Sloane tarafından yaratılan 2005 tarihli filmden uyarlanan dizide başrolleri John Smith rolünde Donald Glover ve Jane Smith rolünde Maya Erskine (PEN15) paylaşacak.

23-11/17/mr-mrs-smith-1.png

Mr. & Mrs. Smith Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlamasında, iki yabancı onlara zenginlik, dünya seyahatleri ve Manhattan'da rüya gibi muhteşem bir yaşam sunan gizemli bir casus teşkilatında çalışmaya başlarlar. Peki ya sorun? Görücü usulü evlilikle birlikte gelen Mr. John ve Mrs. Jane Smith isimli yeni kimlikleridir.

23-11/21/1700214705_pv_mr_and_mrs_smith_4.jpg

Artık evli olan John ve Jane, her hafta yüksek riskli bir göreve giderken, aynı zamanda ilişkilerinde hep bir dönüm noktasıyla karşı karşıya kalırlar. Birbirlerine karşı gerçek hisler beslemeye başladıklarında ise hikayeleri daha da karmaşık hale gelir. Hangisi daha riskli: casusluk mu yoksa evlilik mi? 

23-11/17/mr-mrs-smith-5.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin