Mucize Doktor ne kadar izlendi!

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor yine gününün birincisi oldu!

Merve Mutlu
29 Kasım 2019 - 16:13
Yeni Bölüm

Başrolünde Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in rol aldığı ve Otistik Savant Sendromlu bir Asistan Cerrahı canlandırdığı The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor dizisi son bölümü ile yine çok izlendi. 

19-11/29/taner-oolmez.jpg

Yayınlandığı günden beri oldukça sevilen ve en yakın gün rakibi olan Bir Zamanlar Çukurova'yı tahtından eden dizi, AB'de 17.73, ABC1'de 19.16 ve Total'de 16.79 reytingle yine zirvede yer aldı.

19-11/29/eker-portakali.png

İçinde hiçbir şiddet öğesi barındırmayan ve topluma otizm farkındalığı kazandırmayı başaran dizi, gününün en çok izlenen dizisi olmayı bir kez daha başardı. Taner Ölmez'in en etkilendiği sahnenin hangisi olduğuna ilişkin verdiği bu cevap da dizinin naifliğini bir kez daha kanıtladı:

 

"5. bölümdeki bir sahne. Ali Vefa’nın abisine yarım kalan bir vazifesi var. Bir kitap var, Şeker Portakalı. Tamamını okumuş ama son sayfasını okuyamamış. Bu, beni çok etkiledi, zaten kitabı da çok severim. Hangisine benzeteyim bilemiyordum Ali Vefa’yı. Acaba Şeker Portakalı’na mı, Küçük Prens’e mi? Gezegen gezegen dolaşıyor çünkü, Ferman’ın gezegenine gidiyor, Nazlı’nın gezegenine gidiyor. Acaba hangisi diye düşünüyordum. Senaristler, bunu yazdılar 5 bölümde. O son sayfayı okumak benim için çok değerliydi. Tam olarak öyle olmasa da sonuçta abisine benzeyen bir çocuk geliyor ve Ali öyle bir şey hissediyor. O çok değerliydi."

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin