Mrs. Fletcher 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Yeni boşanan Eve ve oğlu Brendan'ın maceralarına odaklanan roman uyarlaması dizi Mrs. Fletcher'ın 1. sezon 6. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

HBO'nun Kathryn Hahn'ın başrolünde yer aldığı "Mrs. Fletcher" dizisi geçtiğimiz hafta sonu sezonun beşinci bölümü "Invisible Fence" ile ekranlara geldi.

MRS. FLETCHER 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mrs. Fletcher'ın hikayesi; çocuğunun evden ayrılması nedeniyle depresif ve hüzünlü bir ruh haline bürünen Eve Fletcher ile üniversiteye başlayan oğlu Brendan Fletcher'a odaklanıyor. Eve, çocuğunu üniversiteye kayıt ettirdikten sonra yuvasına yalnız olarak dönen 40'lı yaşlarda boşanmış bir kadındır. Aşk hayatına hızlı bir başlangıç yapma umudundaki Eve seksi bir kişiliğe bürünür ve hayatının, beklenmedik bazen de karmaşık tutku dolu olasılıklarla dolu olduğunu keşfeder.

Yayınlanan son bölümde; Eve rahatlık alanından dışarı çıkarak Brooklyn'de havalı bir partiye gitmek için Margo'ya katılır. Brendan ve Chloe ise beden olumlama hareketini teşvik eden bir okul partisine katılırlar. Brendan burada yurttaki oda arkadaşıyla ilgili bilmediği bir şey öğrenir.

19-11/29/mrs-fletcher-1x06-foto1.jpeg

MRS. FLETCHER 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Carrie Brownstein'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.06 reyting oranı ve 0.19 milyon izleyici rakamlarını elde ederek şimdiye kadarki en düşük reytinglerini ortaya koydu.

MRS. FLETCHER 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Mrs. Fletcher, Kate Thulin'in senaryosunu kaleme alıp, Gillian Robespierre'in (Crashing, Casual) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Solar Glow" ile 01 Aralık 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-11/29/mrs-fletcher-1x06-foto2.jpeg

MRS. FLETCHER 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Evlilik krizi yaşayan arkadaşı Jane'e (Casey Wilson) yardım etmek ve destek olmak için yanında olan Eve'in (Kathryn Hahn) dikkati bir dizi kışkırtıcı mesajla dağılır.

Brendan (Jackson White) ve Chloe (Jasmine Cephas-Jones) ise aralarını daha yakın hale getirebilecek ortak ders çalışma etkinliği için sözleşirler.

MRS. FLETCHER YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-11/29/mrs-fletcher-1x06-foto3.jpeg

19-11/29/mrs-fletcher-1x06-foto4-1575034963.jpeg

19-11/29/mrs-fletcher-1x06-foto5.jpeg

"Mrs. Fletcher" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin