Speechless ve Fresh off the Boat ekibinden ABC'ye özel lise komedisi: Valley Trash

Sevilen komedi dizileri Speechless ve Fresh off the Boat'un arkasındaki isimlerden ABC kanalına yeni bir komedi dizisi geliyor. Valley Trash konusu...

ABC kanalı tek kamera yöntemiyle çekilecek "Valley Trash" isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC'DEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ: "VALLEY TRASH"

Speechless yazar-yapımcısı Niki Schwartz-Wright, Fresh off the Boat yaratıcı/yürütücü yapımcısı Nahnatchka Khan ve Universal TV'nin arkasında olduğu yeni komedi dizisi projesi hakkında ilk bilgiler şöyle:

19-11/29/valley-trash-dizisi.jpg

"VALLEY TRASH" DİZİSİNİN KONUSU

Schwartz-Wright'ın senaryosunu kaleme aldığı Valley Trash'ın hikayesine bakacak olursak;

14 yaşındaki Abby, Los Angeles'ta bulunan prestijli bir özel liseye kabul edildiğinde ne kendisi ne de sürekli çalışmak durumunda olan paraya sıkışmış ebeveynleri yaşamak üzere oldukları kültür şokuna hazır değillerdir.

Abby, kendisi ya da ailesiyle ilgili hiçbir şey yapmak istemeyen bir sürü parlak, züppe ve zengin çocukla dolu yeni bir dünyaya adım atmıştır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

Universal TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Schwartz-Wright, Khan ve Jen Carreras'tan oluşuyor.

Senaryoyu yazan isim olan Schwartz-Wright son olarak NBC/Uni TV'nin Abby's isimli komedi dizisinde yürütücü yapımcılık yapmıştı. ABC komedi dizisi Speechless'te ilk iki sezon görev alan Schwartz-Wright ayrıca Fox'un The Grinder, ABC'nin The Goldbergs, NBC'nin The Office ve MTV'nin Awkward isimli yapımlarında da yazar ekibinde yer aldı.

19-11/29/fresh-off-the-boat-speechless-1575037665.jpg

Şu sıralar altıncı ve final sezonu devam eden Fresh of the Boat'ta yaratıcı/yürütücü yapımcı pozisyonunda olan Khan ise bunun öncesinde ABC/20th TV komedisi Don't Trust the B—- In Apartment 23'de aynı görevleri üstlenmişti.

Valley Trash dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin