Mucize Doktor'un Ezo'su Ezgi Asaroğlu oldu!

Mucize Doktor'un yeni oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
30 Kasım 2020 - 12:34
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrolünde başarılı oyuncu Taner Ölmez'in otistik savant sendromlu Ali Vefa karakterine hayat verdiği Mucize Doktor dizisinin 40. bölümünden itibaren diziye yeni bir isim daha dahil oluyor. 

20-11/30/mucize-dokgor.jpg

Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hayal Köseoğlu, Reha Özcan ve Hazal Türesan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Medyapım imzalı dizi, yayınlandığı günden beri özellikle sendromlu insanlar konusunda yarattığı farkındalık nedeniyle çok konuşuldu ve çok beğenildi. The Good Doctor uyarlaması olan dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Mucize Doktor Ezo'su Ezgi Asaroğlu oldu!

20-11/30/ezgi-asaroglu.jpg

Seda Bakan ve Hakan Kurtaş'ı kadroya dahil ederek hikayesini genişleten dizinin kadrosuna Ezo karakteri ile Ezgi Asaroğlu dahil oldu. Ali Vefa'nın komşusu Ezo karakterini canlandıran Asaroğlu hikayeye yeni bir soluk katacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin