Muhteşem İkili bu akşam yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili 10. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Merve Mutlu
03 Ocak 2019 - 16:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in rol aldığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin yeni bölümü heyecanla beklenirken, izleyenler "Bu akşam Muhteşem İkili yok mu?" "Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman?" sorularını sormaya başladılar. 

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalmalarıyla başlayan hikayede, Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak amaçlar için birlikte çalışırlar hayatları da ortak olmaya başlar. Bu ortaklığı konu alan Muhteşem İkili dizisi, yayınlandığı gün izleyenleri ekran başına kilitliyor.

19-01/03/muhtesem-ikili.jpg

Muhteşem İkili son bölümde neler oldu?

Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindi. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktaydı? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul etti. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada topladı. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıktı. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konu oldu.

Muhteşem İkili bu akşam yok mu? Muhteşem İkili 10. bölüm ne zaman?

19-01/03/muhtesem-ikili-10.png

Diziler her yıl Ocak ayının ilk haftasında bir haftalık araya giriyordu. Reklam gelirlerinin en düşük olduğu senenin bu döneminde yaşanan ortak dizi arası geçtiğimiz yıl 2 haftaya çıkmıştı. Bu sene ise 3 hafta boyunca TRT dizileri hariç hiçbir dizi yayınlanmayacak. Ortak alınan bu kadar neticesinde dizi arası 21 Ocak akşamına kadar sürecek.

Muhteşem İkili 10. bölüm 24 Ocak akşamı saat 20:00'da Star ekranlarında izleyicisine kavuşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin