Muhteşem İkili dizisinden ikinci albüm geliyor!

Muhteşem İkili dizisinin beğenilen müziklerinden ikinci albüm yapılacağı müjdesi geldi. İşte detaylar...


08 Ocak 2019 - 15:00
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in rol aldığı, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in başrolde eşlik ettiği Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili dizisinden hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber geldi.

TMC’nin yapımcılığını üstlendiği Muhteşem İkili'nin, Mayki Murat Başaran imzalı dizi müzikleri albümünün ikincisi dijital platformlardaki yerini aldı.

Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği “Muhteşem İkili”yi Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor. Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizi, iki ayrı yakada görev alan iki başarılı ama birbirlerinden haz etmeyen polisin birlikte çalışmaya başlamaları ve başlarına gelenleri konu alıyor. 

Muhteşem İkili”nin romantik ve dinamik 31 parçadan oluşan dizi müzikleri albümü tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin