Muhteşem İkili final yapacak iddialarına yanıt geldi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhtşem İkili final mi yapacak? Merak edilen sorunun cevabı haberimizde...

Nurşah
03 Aralık 2018 - 10:23
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Muhteşem İkili dizisi ile ilgili final haberleri bir süredir medya kulislerinde dolaşıyor ve izleyenlerini endişelendiriyordu. Büyük bir merak konusu olan söylentiler en sonunda açıklığa kavuştu! Muhteşem İkili final mi yapıyor?

 18-12/03/muhtesem-ikili-final-mi.jpg

"Muhteşem İkili final yapacak" iddiaları açıklığa kavuştu!

Sevilen oyuncular Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'u bir araya getiren Muhteşem İkili dizisi izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştı. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken dizi geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni bölümü ile AB grubunda altıncı olurken total grubunda ise 18. olmuştu. Reytinglerdeki durumu ortada olan dizi ile ilgili final iddiaları ise medya kulislerinde geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konuları arasına girmişti.

 Muhteşem İkili final yapacak iddialarına yanıt ise Milliyet yazarı Sina Koloğlu tarafından verildi. İşte o yazı:

Muhteşem İkili’nin beklenen izlenme oranını almadığı ve  erken final yapacağına dair yazılar çıktı. Sordum, “Nedir durum diye?” Şöyle bir yanıt aldım: “Nereden çıktı? Herhangi bir sorun yok, memnunuz.” Baktım duruma kan testi sonucuna; demir eksik ve kan şekeri yüksek gibi geldi. Takviye lazım... Bu arada diziye yeni bir karakter gelecek, gizemli bir kadın...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin