Bir Litre Gözyaşı izleyicileri erken final istiyor

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisi, diziyi takip edenler tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Senaryosundaki hareketsiz yüzünden tepki çeken dizinin izleyicileri durumdan şikayetçi.

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 09:50
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisinin takipçileri, dizinin hareketsiz ilerleyişinden oldukça muzdarip. Dizinin ilk bölümlerini severek izleyen seyirciler, dizinin şu anki durumu nedeniyle sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttular. 

18-12/03/bir-litre-gozyasi-miray-daner.jpg

Cihan adındaki genç bir kızın tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa sahip olması ve bunu bilen annesi Figen'in kızının son zamanlarını güzel yaşaması için mücadele etmesini konu alan Bir Litre Gözyaşı dizisi, Miray Daner, Sanem Çelik, Goncagül Sunar, Tolga Tekin gibi isimleri bir araya getirerek izleyicide büyük bir beklenti yaratmıştı. Dizinin daha ilk bölümlerden izlenme oranının düşük kalması, erken final olacağı dedikodularına neden olsa da, dizinin senaryı ekibi değiştirilerek yola devam edildi.

Hayal Taciri ekibinin devraldığı şimdi de Kuledibi'ne devredilen senaryo ise izleyicileri memnun etmiyor. Cihan ve Mahir'in arasına sürekli başka kişilerin girmesinden bıkan izleyici, Cihan'ın hastalığının ise gittikçe unutulmaya başladığı düşüncesinde. Dizinin hikayesinin çıkış noktası Cihan'ın hastalığı iken konunun sürekli Cihan ve Mahir'in kavuşamaması olması eleştiri topladı. 

18-12/03/miray-daner.jpg

Önce Ali'nin Cihan'a ısrarlı sevgisi ve evlenmeye çalışması şimdi de Cihan'ın en yakın arkadaşı Hande'nin Mahir'e olan aşkı derken bir türlü bir araya gelemeyen ikiliyi izleyenler bu aşk dörtgeninden çıkılıp Cihan’ın hastalığına yoğunlaşılması ve Mahir’in Cihan ile dayanışmasını izlemek istiyor.

Yeni bölümde Ali’nin Cihan’a, Hande’nin de Mahir’e yakınlaşmaya çalışması, diziyi takip edenlerin sabrını taşırmış durumda. Dizinin ne zaman hareketlilik kazanacağı merak edilirken 9. bölüm finalinde Mahir’in dilek kutusuna attığı ‘Seni seviyorum’ yazısını Cihan’ın açmasıyla durumun değişmesi bekleniyor. 

İşte o eleştirilerden bazıları;

 18-12/03/dfghjk.png

18-12/03/tet.png

18-12/03/wjfkm.png

18-12/03/yorumm.png

 18-12/03/yorummmm.png18-12/03/yrnfjenfu.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin