Les Miserables (Sefiller) dizisi için ilk fragman yayınlandı!

Victor Hugo'nun klasikleşmiş romanı Sefiller'in yeni dizi uyarlaması için ilk fragman yayınlandı. Les Miserables ne zaman başlayacak?

Victor Hugo'nun edebiyat tarihinin en önemli eserleri arasında gösterilen klasikleşmiş romanı "Les Miserables"ın (Sefiller) BBC One/Masterpiece ortak yapımcılığında hazırlanan yeni dizi uyarlaması için ilk fragman yayınlandı.

LES MISERABLES İÇİN İLK FRAGMAN! DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Altı bölümlük mini-dizi olarak lanse edilen yapım 2019'un başlarında izleyiciyle buluşacak.

18-12/03/les-miserables-lily-colins-1543789271.jpg

"LES MISERABLES" KONUSU

Lookout Point ve BBC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan; Andrew Davies'in (Pride & Prejudice) uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin hikayesi; müzikalden ziyade Valjean ve Javert arasındaki kedi-fare ilişkisinin pek çok katmanının derinliklerine inecek ve Fransa'nın sivil kargaşa döneminin perde arkasını gözler önüne serecek.

SEFİLLER'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Tom Shankland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sefiller'in oyuncu kadrosunda Dominic West (Jean Valjean), David Oyelowo (Javert), Lily Collins (Fantine), Adeel Akhtar (Monsieur), Olivia Colman (Madame Thénardier), Ellie Bamber (Cosette), Josh O'Connor (Marius) ve Erin Kellyman (Eponine) gibi isimler yer alıyor.

18-12/03/les-miserables.jpg

Davies ile birlikte Lookout Point'ten Faith Penhale, BBC Studios'tan Bethan Jones, BBC One'dan Mona Qureshi, Masterpiece'ten Rebecca Eaton projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırlarken West ve Oyelowo bu ekibi destekleyen diğer isimler pozisyonunda.

BBC Worldwide'ın uluslararası dağıtımını üstleneceği dizinin başlangıç tarihinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

LES MISERABLES DİĞER KARELER

18-12/03/les-miserables-olivia-colman.jpg

18-12/03/les-miserables-dominic-west.jpg

18-12/03/lilly-collins-foto-les-miserables-1543789326.jpg

18-12/03/adeel-akhtar-les-miserables.jpg

"Les Misérables" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin