Muhteşem Yüzyıl yeni sezonu başlamadan bir rekora imza attı!

Muhteşem Yüzyıl'dan yeni bir rekor daha...


06 Eylül 2013 - 10:46
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'da geri sayım sürüyor...

 

İLK GÜN 1 MİLYONA ULAŞTI!

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl’ın dördüncü sezon fragmanı yayınlandığı ilk gün itibariyle bir milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

Fragman, Muhteşem Yüzyıl’ın yaklaşık 1,5 milyon kişilik Facebook sayfasında yayınlandığı gece 500 bini aşkın kişiye ulaştı.

Fragman aynı zamanda Youtube, StarTV gibi mecralarda da ilk gece on binlerce kişi tarafından izlendi.

 

SOSYAL MEDYADA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Sosyal medyada karakter fragmanları rüzgarı Muhteşem Yüzyıl’ın Halit Ergenç, Vahide Gördüm, Mehmet Günsür ve Nur Fettahoğlu gibi oyuncularının yanı sıra Engin Öztürk, Merve Boluğur, Aras Bulut İynemli'nin de yer aldığı fragman çok beğenildi.

 

TWITTER'DAN OLUMLU YORUMLAR

Twitter’da yapılan binlerce yorumun büyük bölümü olumluydu.

 

TEASER'LAR MERAK UYANDIRDI

Muhteşem Yüzyıl dördüncü sezon ana fragmanının yanı sıra her karakter için yapılan teaser'lar da sosyal medyanın gündemine oturdu.

Teaser'ların her biri yüz binlerce kez izlenirken, karakterlerin kendilerini anlatan cümleleri şimdiden izleyicilerin yeni sezonu merakla beklemesine yol açtı.

 

KADRO GENİŞLEDİ

Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi olan Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda Şehzade Beyazıd karakteriyle Aras Bulut İynemli, Şehzade Selim karakteriyle Engin Öztürk ve Nurbanu Hatun karakteriyle Merve Boluğur gibi isimler kadroya dahil olmuştu.

Muhteşem Yüzyıl kadrosuna son olarak yarışmalar sayesinde ünlenen Almeda Abazi ve Ezel'den tanıdığımız Sarp Akkaya da katılmıştı.[reklam]

Almeda'nın Nurbanu karakterinin en yakın arkadaşı olması bekleniyor. Ancak ileride Selim'in gönlünü kaptıracağı cariye olması beklendiğinden 13 bölüm sonra Nurbanu tarafından öldürüleceği düşünülüyor.

'Atmaca' karakterini canlandıracak Sarp Akkaya ise Şehzade Mustafa’yı (Mehmet Günsür) korumak ve tahta geçmesini sağlamak için kurulan gizli oluşumun en önemli parçası olarak ekrana gelecek.

Şehzade Mustafa’nın dahi esas görevini bilmediği ‘Atmaca’, şehzadeye yönelik suikastları engelleyecek.

Akkaya: rolü hakkında ''Muhteşem Yüzyıl’a oyunculuğum dışında bedenen de hazırlanmak büyük keyif veriyor. At binme ve kılıç dersleri beni mutlu ediyor'' açıkamasında bulunmuştu.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ ŞEHZADELERİ KARŞINIZDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin