Mükemmel Eşleşme Reytingleri Nasıl? Sıralamada Nerede?

Mükemmel Eşleşme reytingleri belli oldu. İlk bölümün ardından dizi isteneni verdi mi? Reyting listelerinde dizinin konumu ne? İşte detaylar ve sıralamalar.

TRT 1’in yeni komedi dizisi için beklenen zaman gelmişti. Dün yayınlanan dizinin güçlü kadrosuyla beraber reyting listelerinde de iyi bir yer almasını bekliyorduk. Mükemmel Eşleşme reytingleri açıklandı ve beklediğimiz sonuç ile karşılaşmış olduk.

Dizinin henüz ilk bölümü yayınlandı ama ilk bölüm olmasına karşın reytingler, dizinin devamı için de fikir veriyor desek yeridir. O zaman geçelim reyting sonuçlarına.

Mükemmel Eşleşme Reytingleri Ne Durumda?

Dizinin reytinglerini değerlendirirken her zaman yaptığımızı yapıp, kategorilere göre ayrı ayrı bir değerlendirme yapacağız.

22-07/17/mukemmel-eslesme-reytingleri-2.jpg

AB Listesinde Mükemmel Eşleşme Reytingleri Nasıl?

Sıralamaya baktığımız zaman dizinin AB listesinde güzel bir konum elde ettiği gözüküyor. İlk sırada Masterchef yarışması yer alıyor. Hemen sonrasında ise Türkiye İtalya voleybol maçının yer aldığını görüyoruz.

Devam ettiğimiz zaman 3. sırada ise Mükemmel Eşleşme’nin bulunduğunu görüyoruz. Yeni dizinin AB listesindeki yeri gayet başarılı diyebiliriz.

Total Listesinde Reytingler Nasıl?

Dizinin total listesinde biraz daha geri planda olduğunu görüyoruz. Total listesinde birinci sırada yine Masterchef yarışması var. Fakat Mükemmel Eşleşme bu kez biraz geriye düşüyor ve 6. sıraya kadar iniyor. Yine de ilk 10 içerisinde yer almasının güzel olduğunu ekleyelim.

ABC Listesinde Durum Ne?

Son olarak ABC listesinde duruma bakalım. ABC listesinde de dizinin konumu gayet iyi. Bu listede de birinci sırayı alan Masterchef yarışması olmuş. Ama Mükemmel Eşleşme hemen devamında 3. sırada yer almayı başarmış.

Genel olarak dizinin ilk bölüm için reytingleri gayet iyi diyebiliriz. Tabii ki devam bölümlerinde de durum ne olacak görmek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin