Sokağın Çocukları 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Sokağın Çocukları 5. sezon ne zaman yayınlanacak kesinleşti. Dizinin yeni sezonunu için paylaşılan son tanıtım videosu ve yeni sezon için detaylar.

BluTV’nin en çok takip edilen yapımlarından biri olan Sokağın Çocukları için yeni sezon zamanı geldi. En son 4. sezon Şubat ayında yayınlanmış ve 8 bölüm sürmüştü. Şimdi Sokağın Çocukları 5. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu da cevap buldu.

Dizinin hayranlarını sevindirecek haber şu ki dizinin yeni sezonu Temmuz ayı bitmeden yayınlanmış olacak. Peki ne zaman?

Sokağın Çocukları 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

En son bayram öncesinde paylaşılan tanıtım videosunda, dizinin yeni sezonunun 28 Temmuz tarihinde başlayacağı bir kez daha onaylandı.

Yaklaşık 6 ay gibi bir süre içerisinde yeni sezon da gelmiş olacak. 5. sezonda bu kez hikaye İstanbul sokaklarında geçecek.

Tanıtım videolarına bakacak olursak, İstanbul sokaklarında geçecek olan yeni sezonun en iddialı sezon olması bekleniyor.

En son yayınlanan 4. sezon, 8 bölüm olarak karşımıza çıkmıştı. Aslında bakarsanız ilk sezon dışında diğer tüm sezonlar 8 bölümden oluşuyor. Sadece ilk sezon 10 bölüm olarak yayınlanmıştı.

Bu nedenle dizinin 5. sezonunun da yine 8 bölüm olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz. 28 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan dizinin gün olarak Perşembe gününü seçtiğini de böylece görmüş olduk.

İlk günden kaç bölüm yayınlanacak ya da bölüm sürelerinde bir değişiklik olacak mı gibi soruları artık dizi yayınlandığı zaman cevaplayacağız. Şimdilik yayınlanan son tanıtım videosunu haberimize ekleyelim. Zaten bahsettiğimiz gibi çok kısa bir süre içerisinde Sokağın Çocukları 5. sezon yayınlanmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin