Disney+’tan Kaçış Dizisi için Özel Video: Yanlıştan Kaçış 1

Disney+’tan Kaçış dizisi severlere yeni bir müjde geldi. Dizinin oyuncularıyla hazırlanan Yanlıştan Kaçış 1 videosu yayınlandı. İşte o eğlenceli video.

Disney+ platformunun ilk yerli projesi olarak kendisini gösteren Kaçış dizisi, şu sıralar platformun en çok izlenen yapımları arasında da yer almakta. Her hafta yeni bölümlerinin yayınlanmaya devam ettiği dizi için ekstra çalışmalar da gündeme gelmeye başladı. En son dizinin oyuncularının içerisinde yer aldığı özel bir video yayınlandı. Yanlıştan Kaçış 1 adıyla Disney+ YouTube hesabından yayınlanan video, dizinin hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Kaçış Ekibinden Özel Video: Yanlıştan Kaçış 1

Dizide yer alan oyuncuların karşımıza çıktığı videoda, kısa süreli olsa da eğlenceli dakikalar geçirmeniz sağlanıyor.

Videoda Aras Aydın, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Leyla Tanlar ve Onur Bay’ın yer aldığını görüyoruz.

Videoda ünlü isimler kendi hakkında 3 bilgi veriyor ve oyuncu arkadaşları bu bilgiler içerisinden hangisinin doğru olduğunu bulmaya çalışıyor.

3 sorudan ikisi yanlış ve sadece 1 tanesi doğru. Ünlü isimler bu doğru olan bilgiyi tahmin etmeye çalışıyorlar. Kaçış ekibini farklı bir açıdan izlememizi sağlayan kısa video etkinliğinin devam edeceğini de belirtelim.

Biliyorsunuz benzer çalışmaları Netflix platformu da yapıyor. Dizinin hayranlarının oyuncuları hem daha yakından tanıması hem de oyuncular arasındaki uyumu daha iyi görmeleri açısından benzer çalışmaları çok sık görüyoruz.

Yanlıştan Kaçış 1 bu noktada Disney+ için de ilk çalışma olmuş oldu. Devam bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını ise şu an için bilemiyoruz. Dizide olduğu gibi haftalık olarak yayınlanabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin