Demet Akbağ ile Güldürme Beni Yayın Saati Değişti

Demet Akbağ ile Güldürme Beni için saat değişikliği yapıldı. Programın bu haftadan itibaren yeni saatinde yayınlandığını göreceğiz. Peki yeni konuklar kimler?

Yaz sezonunda eğlenceli olabilecek projelerden biri olarak gösterilen Demet Akbağ ile Güldürme Beni, ilk 2 bölümüyle ekranlara geldi. Pazartesi günleri yayınlanan programın ilk bölüm için reytinglerini değerlendirmiştik.

İlk bölüm için alınan reytingler pek memnun edici olmamıştı. İkinci bölüm için de sonuçlara baktığımız zaman programın reyting anlamında tam istediğini alamadığını gördük. Zira ilk 2 bölüm sonrasında program için önemli bir karara da imza atıldı.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Artık Daha Geç Bir Saatte Yayınlanacak

Ünlülerin birbirlerini güldürmeleri üzerine kurulu olan program alınan yeni kararla beraber artık daha geç bir saatte yayınlanacak. Normalde programın Pazartesi günleri 20:00’da yayınlandığını görüyorduk.

Fakat bu son karar sonrasında programın Pazartesi günü 22:45’de yayına devam ettiğini göreceğiz. Genelde istenen reyting oranları elde edilemediği zaman, benzer uygulamalar yapıldığını biliyoruz.

Saat değişiklikleri, hatta zaman zaman gün değişiklikleri yapıldığına da şahit olmuştuk. Demet Akbağ ile Güldürme Beni için de benzer bir uygulamaya gidilmiş oldu.

Programın yeni saatinde ne kadar ilgi çekeceğini de yayınlanan yeni bölümle beraber göreceğiz.

Öte yandan Demet Akbağ ile Güldürme Beni’nin bu haftaki konuklarının da dikkat çeken isimler olduğunu ekleyelim. Bu hafta Ahmet Mümtaz Taylan ve Özgür Ozan’ı programda görme şansını elde edeceğiz.

Saat değişikliği ve yeni isimlerle beraber reytingler istenen seviyeye gelecek mi bunu zaman gösterecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin