Kral Şakir Geri Dönüşüm Disney+’ta Yayınlandı!

Kral Şakir Geri Dönüşüm filmi Disney+ platformunda yayınlandı. Platformun da ilk yerli animasyonlarından biri olan filmin konusu ne? Süresi ne kadar?

Özellikle çocuk hayranlarının sayısı bir hayli fazla olan Kral Şakir yapımının yeni filmi Kral Şakir Geri Dönüşüm sonunda yayınlandı. Disney+ platformunda yayınlanan film, platformunda çocuklar için sunduğu ilk yerli içeriklerden biri oldu.

14 Temmuz itibariyle yayına açılan film için merak edilenlerden de söz edelim. Özellikle Kral Şakir yeni yapımının konusu merak ediliyordur.

Kral Şakir Geri Dönüşüm Konusu ve Detayları

Yine Grafi2000 imzasını taşıyacak olan yapımda, çevre kirliliğine odaklanılıyor. Çocukların dikkatini çekebilecek senaryoda; Dünya’yı kirleten çöpler artık başa çıkılmaz bir hal alıyor.

Bilim insanları ise çevre kirliliğini çözmek adına tüm çöpleri ve çevreyi kirleten maddeleri bir araya topluyor ve roketle uzaya fırlatıyor. Çöp roketlerinin uzaya yollanmasından sonra, bu kez uzaylılar sinirlenir.

Kendi ortamları kirlenen uzaylılar intikam almak için Dünya’ya gelir ve kahramanlarımızın başına dert olurlar. Kral Şakir ve arkadaşları ise dünyayı yok etmeye çalışan bu uzaylıları durdurmak için harekete geçecektir.

Konu olarak baktığımız zaman aslında Kral Şakir Geri Dönüşüm filmi de Kral Şakir’in diğer maceralarına benzer bir hikaye ile karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

1 saat 31 dakika süresi olan filmin ne kadar ilgi çekeceği Disney+ platformu için de önemli. Dediğimiz gibi film, platformun Türk yapımı animasyonlar için ilk adımlarından biri oldu. Devamı gelecek mi gelmeyecek mi bunu gösterilen ilgi de belirleyebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin