Demir Kadın Neslican Filminin Vizyon Tarihi ve Yeni Fragmanı

Demir Kadın Neslican vizyon tarihi belli oldu. Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu edinecek olan film için etkileyici bir fragman daha geldi. İşte filmin vizyon tarihi.

Oğulcan Özsezgi
15 Temmuz 2022 - 02:48
Gündem

Sosyal medya paylaşımlarıyla tüm Türkiye’nin hastalığını öğrendiği Neslican Tay, uzun süre verdiği mücadeleyi ne yazık ki kaybetmiş ve genç yaşta aramızdan ayrılmıştı. Kanser nedeniyle bacağını kaybetmesine rağmen hayat enerjisi ve mücadelesiyle milyonlara örnek olan Neslican Tay’ın, mücadeleyle geçen hayatını konu alacak Demir Kadın Neslican filmi için de beklenen haber geldi.

Filmin hem vizyon tarihi açıklandı hem de yeni fragmanı görme şansını elde ettik. Film önümüzdeki sene vizyona çıkıyor.

Demir Kadın Neslican Filmi, 27 Ocak 2023 Tarihinde Vizyonda

Film için geçtiğimiz günlerde ilk teaser videosu yayınlanmıştı. Vizyon tarihinin açıklanmasıyla beraber film için ikinci fragman da geldi. Açıkçası filmin ne kadar etkileyici olacağını bir kez daha gösteren bir fragmanla karşı karşıya kalmış olduk.

Yeni fragmanda da gördüğümüz gibi filmde Neslican Tay’ı canlandıracak olan oyuncu Naz Çağla Irmak olacak. Onun dışında filmde Deniz Uğur, Ahmet Haktan Zavlak, Naz Çağla Irmak, Mesut Akusta, İlker Aksum, Şeyma Peçe, Meral Çetinkaya, Cansu Fırıncı, Sedef Şahin ve Özge Sezince Varley gibi isimleri de göreceğiz.

Neslican Tay’ı ve mücadelesini anlatacak olan film için biraz daha beklememiz gerekiyor. Zira yapım 27 Ocak 2023 tarihinde vizyonda olacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla beyazperdeye taşınacak olan yapım için yeni fragmanlar geldiği zaman, paylaşmaya da devam edeceğiz.

Şimdilik sizi paylaşılan yeni fragmanla baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin